Ами киселини нямам. Оригвам се, както се оригва всеки нормален човек Мисля, че болката по - скоро понамалява след хранене. А относно изписаните ми лекарства - ефект никакъв. Може би само дуспаталинът помогна малко, но така или иначе ми забраниха да го пия повече

Хипертония нямам

Физическо натоварване гледам да избягвам точно заради апандисита. Поне до края на годината ми казаха да е така. Иначе като поразцъквам тенис съм забелязал, че не мога съвсем да тичам и да се обръщам, както примерно бях преди да имам тези проблеми с корема. Усещането е странно - все едно нещо вътре ми пречи и ми убива, нещо такова.

А за храните по скоро по моя воля - те още като ме изписваха ми казаха, че няма да имам проблеми с храната, само да избягвам варива тип леща, боб и т.н. Но гледам да си се храня нормално

Може би е редно да спомена, че в другия форум споменаха хеликобактер, което води до любимата гастоскопия за потвърждаване, или отхвърляне на подобно предположение - нещо, което си признавам от раз, че изобщо не ми е в графата фаворити от изследванията.. Надявам се, че и със скенер може да се види какъв е проблемът