.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Unhappy Какво да му кажа?

Здравейте,хора!Реших да се обърна към вас,защото вие сте ми помагали много!
    Преди няколко дена си писах с едно момче,което не познавам добре.Писахме си доста и решихме да се видим.Преди няколко седмици бях на един рожден ден,а въпросното момче се напи.Не беше красива гледка.Но когато си писахме си казах какво пък,ще сe видя с него.Проблемът е там,че питах една моя приятелка какво мисли за него,казах й че ще изляза с него а тя остана като гръмната.Мнението й за него хич не беше добро (тя беше на рожденният ден),препоръча ми да не излизам с него, а и като се замислих-може би беше права. Въпросът ми към вас е:
    Какво бихте му казали на мое място?Имам впредвид какво оправдание бихте използвали?Знам,чувствам се кофти и не биваше да се уговарям с него, но не мисля че ще се чувствам добре в компанията му.Как мога да го отрежа?Само не казвайте *Кажи му че си болна*-ще се сети веднага че го лъжа.Не искам да разбере,че не искам или че го лъжа.Постъпката ми е адски глупава,знам.Но и знам че ще ме разберете!
    Трябва ми решение до утре на обяд!
    Последно редактирано от crazydivane : 02-07-2013 на 23:53
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си