.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Нос

Нос

Привет на всички!
    Значи от няколко години носът ми беше изцяло зачервен все си мислех, че е нещо от пубертета и вярвах, че ще се оправи от само себе си, но за съжаление не се оправи и днес отидох при кожен лекар и той ми каза, че това са били спукани капиляри!Още по лошото е че нямало как да се излекуват изцяло, но все пак е имало някакви лазерни процедури, които имали шанса да го оправят поне малко, та въпросът ми към вас е-някой ходил ли е на такива процедури и имало ли е подобряване, ако сте ходили къде точно сте ходили!С една дума искам да отида един път да приказвам с тях за това нещо но не знам точно към коя клиника да се насоча!Ще съм Ви благодарен, ако ми кажите коя клина е по добра, за да се насоча към нея!

Повече от фен Аватара на mlf
    Не съм ходила, но ще ти кажа един съвет .. Това са все частни клиники .. Без значение дали е добре или не е добре за теб .. Те ще ти казват, че е добре ..заради парите .. Така че внимавай и УСПЕХ

Като спомена парите, днеска аз ходих на частно при тази лекарка, тя ми погледна носа със лупа и след това ми каза кво е що е и после не ми взе пари,аз вика нищо не съм направила!Все пак изглежда има все още хора на тая Планета!Някакви други мнения?

Повече от фен Аватара на mlf
    Радвам се, че си попаднал на такъв човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си