Здравейте...С едно момче се харесахме в училище и на следващият ден бяхме на дискотека 10-тите класове...отидохме там,той дойде при мен танцувахме и всичко си беше супер...Но аз исках само да танцуваме и нищо повече, (въпреки че го харесвах ,но исках нещата да се развият по-бавно)Той ме целуна и ме захапа за устната,аз се дръпнах, но продължих да танцувам...отначало ми стана малко неприятно, но после си казах ''какво пък толкова'' и продължих да танцуваме гушнати.Не очаквах, че ще направи толкова бърза крачка ,че чак да се стигне до целувка ,като дори в у-ще не сме си говорили.След дискотеката той ми предложи да излезнем..аз не се съгласих(не знам защо, но явно това прибързано нещо, което направи в дискотеката ме отдръпна от него и не исках вече връзка,защото усетих, че е женкар и си търси поредната бройка.Предложи ми втори път-и тогава отказах....Трети път--- и тогава отказах и той вече се отдръпна и си останахме просто приятели на ''здравей здрасти''.Въпросът ми е дали се е отдръпнал от мен защото в дискотеката след като ме е целунал аз след това продължих да танцувам с него и той си е казал ''ооо тая е лесна'' и това да го е отдръпнало или просто, защото му отказах и трите пъти да излезнеме(а той не обича много трудните... като предложи е свикнал да се съгласяват) за това да се е отдръпнал и да му е писнало след като му отказвах...и не излиза ли малко долно ,че той ме е целунал и аз съм продължила да танцуваме (т.е да изглеждам ЛЕСНА,като имаш впредвид, че не сме си говорили преди просто си подхвърляхме погледи)...но все пак беше една целувка колко пък лесна да съм излезнала?