- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женен с дете.
];l
Последно редактирано от Lilia12345 : 08-13-2013 на 10:20 Причина: k;kl;pkl
Ъм.. жена му какво знае/мисли по въпроса? И също ти на колко си?
Странна история доста странна..
Защо не се разведат?
Не чувстваш ли вина?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Той иска развод, но тя не е съгласна. Аз самата мисля, че е по-добре да се разведат сега, докато Никол е още малка (на 5г.) . Не чувствам вина, по простата причина, че не знаех, че е семеен и разбрах чак след 8 месеца. Тогава вече бях хлътнала до уши. А в такива моменти... сърцето не пита.
Ами води се, че живее с тях, но спи вкъщи най-много веднъж седмично Трудно ми е и не мога да продължавам така, та мисълта ми е, ако някои е преживял нещо подобно да сподели какво да направя... да го оставя ли (въпреки, че го обичам повече от всичко), или да продължаваме да играем старата игра и да убеждава онзи болен мозък вкъщи, че няма смисъл да са заедно. На практика са разделени - не спи с нея, вижда я рядко, дори аз и той полагаме повече грижи за Никол от нея. А за хората, аз съм тази "пикла", дето ходи с женен мъж "и разбива семейства"
Ама чакай, ти си си такава, но не трябва да ти пука просто..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Поуката от тази история е: не се женете деца, така доброволно си отрязвате топките и ги давате в ръцете на "любимата "(а и като се ожениш много трудно се измъкваш заради толкова глупави закони, алинеи, съдии, адвокати...(това обяснява харемите и многоженството в миналото![]()
![]()
))
Ооо, изобщо не унивай, скъпа, Лили!Аз съм в същото положение вече 8-ма година. Живеем заедно- само по документи е с нея. Щом се обичате, живейте заедно, пък какво ти пука, че тя носи неговото име. Щом не иска развод, кучката- нека бъдат просто разделени
. Доколкото виждам си страшно красиво момиче и вярвай ми, с визия като твоята се постига всичко
![]()
Успех!
само за това се сетих![]()
![]()
![]()
![]()
(снимката отдолу, филма също е хубав)
успех![]()
![]()
![]()
Скъпа Лили/Мария,
другият път, когато получиш раздвоение на личността, поне ползвай различни IP адреси.
Тролването беше добро, за съжаление кака ви е прекалено дълго в тоя форум, за да ви разпознава
Поздрави!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Dr. Gregory House
Че кое му е достоверното на "отидохме в известен столичен клуб" и "чара и дрезгавия му, твърд глас ме завладяха още в първата секунда." :д
^Просто е прекалено напудрено в стремежа да звучи достоверно.Имам чувството, че го е писала застаряваща загоряла лелка на амфети.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами явно е сметнал/а, че колкото по-подробно и а-ла статия в клюкарско списание го напише, толкова по-лесно ще ѝ се вържем.
И мен ме спечели на "отидохме в известен столичен клуб", макар че звънчето дрънна още на "висок, мургав, с атлетично тяло и прекрасни черни очи".
Може след известно време и със съпругата си да я запознае. Да живеят заедно, да се грижат за Николче.
Вие сте зли!
Dr. Gregory House
Когато някой си прави ташак с нас - да![]()