Здравейте ..
Бях оставил facebook включен и гаджето ми мина покрай компютъра и видя , че съм си писала с момиче която ми е предложила секс ... След като го прочете това нещо страшно много ми се сърди и не иска да ми говори цял ден !!
Разбира се аз нямаше да приема , но колкото и да и го повтарям тя не ми вярва !!!
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ !!!! Нямам нищо общо стова момиче , но не ми вярва ...
Щом не вярва на думите ти докажи й, че само тя е от значение за теб. Направи нещо специално за нея, за да и покажеш, че обичаш само нея, може и нещо дребничко да е, но да е с много любов. По принцип момичетата обичат романтиката и лесно се размекват на някой мил жест. Личен опит .Късмет!
П.С. Може би трябва да изясниш на обожателките ти, че имаш човек до себе си и да спрат да ти предлагат подобни неща
Дори не ми дава да я целуна ... Предложих и да се разходим да и покажа , че обичам само нея , но не мога да я накарам !!! и няма да я зарежа ако трябва да се караме всеки ден , но няма да я зарежа заръди това !
Ами направи нещо мило и я изненадай без тя да го иска. В смисъл такъв направи най-любимото нещо за нея. Ако примерно си пада по романтични вечери не я извеждай навън ами пренеси романтиката в къщи. Сещаш се свещи, рози, нещо вкусничко за хапване (нещо нейно любимо), вино и всичко това придружено с едно малко подаръче (не говоря за злата и сребра може и нещо плюшено ако си пада). Преди това си помисли много какво искаш да говориш с нея. Ако трябва изтъкни нещата, които си правил за нея, а за друга дори не си си и помислял да направиш. Напомни й какво планове сте си планували за в бъдеще двамата заедно и я питай според нея би ли зарязал всичко това само заради единия секс с някоя друга. Просто й покажи, че няма за какво да търсиш неща, които тя ти дава в някоя друга. Нещо такова би трябвало да помогне. А ако не живеете заедно ако трябва просто отиди пред вратата й и й кажи, че няма да мръднеш от там докато не се разберете. Естествено розата задължително трябва да присъства в инвентара ти . Ако има жал към теб ще излезе поне да те изслуша. Казвам го от женска гледна точка. При мен помага. Дано и при теб да е от полза.
П.С. В крайна сметка ако толкова много я обичаш кажи на всички останали момичета, че си имаш сериозна приятелка и, че вече не искаш да имаш просто сексуални отношения с други и ако трябва ги премахни или блокирай, но това трябва да го направиш пред нея самата. Ако и това не проработи...
Ами ... първо ще оточня , че това момиче което ми е писало всеки ден излиза с други момчета (така каза мой приятел ) След като гаджето ми "Сияна" или "Сиси" е прочела това , аз се бях върнал от един , два магазина да купя нещо и да сготвя там рз. неща ... В другата ръка имах бокет цветя и тя дойде при мен и ме удари много силно 2 или 3 пъти , и плесна цветята в лицето ми ... Вече около 2 часа плаче ..
Ужас! Горката съчувствам й знам как се чувства, но и на теб не ти е лесно. Виновен без вина. Ами тогава може би трябва да я оставиш да се поуспокои. Нека поплаче така ще й отмине малко поне и след като отшуми малко седни и поговори с нея. А утре сутрин добро утро с хубава закуска. Ще се успокои просто сега й е пика на плача и отчаянието. По-добре я остави сама за миг, защото сега в нейните очи си най-отвратителното същество на света, но след като се поуспокои сама ще усети липсата ти и може и сама да те потърси. Просто изчакай мъничко
Каза ми , че съм простак , защото претпочитам да се натискам с други момичета и съм се възползвал ( от това , че на нея още не и е дошло времето ) И така .. още два шамара , но не мога да и се сърдя ! Така още повече започвам да я обичам .. опитах и с цветя , но не ... Надявам се да ми прости ...
Ако истински те обича като се успокои сама ще седне да обмисли нещата и ще разбере, че не си направил нищо или пък ще дойде да ти иска обяснение и тогава ще можеш да й разкажеш всичко . Хайде късмет
Не знам как точно да и го докажа . Дори не знам какво точно иска .. опитах с цветя , вкусна романтична вечеря , опитах и с целувка , но не - шамар беше
Изглежда , че е виновна онази пикла не аз ! Трябваше да ги пусна двете и да се бият там .. Просто най-лесното нещо което мога да направя да отида и да я смачкам ... Не знам , може би се надява на секс , но аз го правя за нейно добро и я изчаквам ...
Дори моите родители са ме предопредили да не правим секс , защото за нея е рано .. Според нейното семейство и моите родители тя е още малка , аз съм на напълно същото мнение .
Е.Т : Отидох при нея дори не си направи труда да ме погледне ...
Вече станаха няколко часа , наяде се и си легна :[ . Дори не иска да ми говори опитах се да и разкажа всичко , но не помага !
Нацелувах я хубаво и я заведох на разходка , но не ми говори ;(