.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Ъм.. жена му какво знае/мисли по въпроса? И също ти на колко си?

Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Ъм.. жена му какво знае/мисли по въпроса? И също ти на колко си?

Жена му, знае за нас и в началото се ядосваше много, но сега като гледам е на вълна "Не ме интересува, само пари да ми носи!". Аз съм на 21, тази година правя 22.

Цитирай Първоначално написано от Lilia12345 Виж мнението
    Жена му, знае за нас и в началото се ядосваше много, но сега като гледам е на вълна "Не ме интересува, само пари да ми носи!". Аз съм на 21, тази година правя 22.
    Това с парите го разбирам Не разбирам защо не е съгласна на развод - така само мъчат детето. Той с тях ли живее в момента?
    А ти всъщност защо питаш какво да правиш? В смисъл, чудиш се дали да го зарязваш ли?

Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Това с парите го разбирам Не разбирам защо не е съгласна на развод - така само мъчат детето. Той с тях ли живее в момента?
    А ти всъщност защо питаш какво да правиш? В смисъл, чудиш се дали да го зарязваш ли?
    Ами води се, че живее с тях, но спи вкъщи най-много веднъж седмично Трудно ми е и не мога да продължавам така, та мисълта ми е, ако някои е преживял нещо подобно да сподели какво да направя... да го оставя ли (въпреки, че го обичам повече от всичко), или да продължаваме да играем старата игра и да убеждава онзи болен мозък вкъщи, че няма смисъл да са заедно. На практика са разделени - не спи с нея, вижда я рядко, дори аз и той полагаме повече грижи за Никол от нея. А за хората, аз съм тази "пикла", дето ходи с женен мъж "и разбива семейства"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си