Цитирай Първоначално написано от Tutmanik Виж мнението
Момичета, има ли някой със сходен проблем? Всеки път когато хапна нещо, каквото и да е ( освен ако не е плод или зеленчук) изпитвам огромна вина, толкова ми става гадно, че понякога ми се насълзяват очите и почвам да се обвинявам и да съжалявам много. Винаги си казвам, че ще спра да ям вредни храни, но изведнъж ми става нещо, взимам си цял шоколад или цяла кутия бисквити и ги изяждам на секундата и после пак се почва същото...Чувствам се много депресирана когато ям, а не искам да е така.... може би имам 2 3 килограма за сваляне, не е фрапантно, но се виждам в огледалото като адската свиня.. и особено по това време откачам за храна, а може цял ден да не ям, но вечерта е нещо страшно. Танцувам от 10 години и знам, че ако имам проблем с тялото ще ми кажат да спазвам диета или нещо от сорта, все пак имиджът е важен за сцената, но това не ми стига и аз не мога да спра да го изпитвам това чувство.. ужасно е, просто не мога да се насладя на храната, а само се разкайвам.
Аз понякога също чувствам малка вина , но не защото ям снаксове максове и тем подобни , а просто защото малко съм увеличила обикновената порция . За да не чувстваш глад просто яж на често , но по малко и не от вредните храни . Просто като усетиш глад и ти се яде сладко изяж една ябълка или някакъв плод и веднага ще се заситиш . Или пък може 4-5 бадемчета да изядеш,те също засищат ! Пробвай !