.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Целулит

Целулит

Здравейте, днес забелязах,че на дупето имам като издутини, като пъпки от комар, но нито ме сърби нито нищо, също така забелязах,че имам пак там леко издути линийки, които са червени. Първоначално изобщо не се замислих за целулит,тъй като съм на 18 години и съм слабичка- 50 кг., но след като стиснах кожата наистина се виждат като дупчици малки, а и прочетох в интернет,че е хубаво да започнат да се правят фитнес упражнения например на моята възраст,за да се предотврати целулитът в следващите години. Въпросът ми е дали има други като мен ? И с какви упражнения правите или с какво се опитвате да го премахнете? И изобщо нормално ли е на такава възраст да се появи целулитът ?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Това, че си 50 кила, не пречи да си мазна.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Да, целулитът няма нищо общо с килограмите.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Това, че си 50 кила, не пречи да си мазна.

+1

Повече от фен Аватара на rositzza
    Нормало е да имаш целулит независимо че си на 18г./50кг Пий повече вода, тичай, прави упражнения за дупе

Голям фен Аватара на Barbie47
    + намали солта

Прави упражнения за цялото тяло, не само за дупе!

Голям фен Аватара на Barbie47
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Прави упражнения за цялото тяло, не само за дупе!
    +1

wickedbitch
    Guest
    Между другото противно на всеобщото мнение ,целулита е проблем на кожата ,а не на мускулите.

започни да пиеш много вода! поне 2 литра на ден и също така прави и упражнения за цялото тяло не само където имаш проблем.Може даже в къщи да си тренираш през ден или през два по 1 час може и повече. Правилната храна също има голямо значение.Намали солта и мазните храни.Аз също забелязах че имам малко и започнах да правя упражнения и не ям глупости и да ти кажа има ефект - http://www.youtube.com/user/XFitDaily/videos

Да, абсолютно нормално е да имаш целулит! Аз съм на 15 и имам и то отдавна. А червената линийка най-вероятно е стрия - мажи я с нещо още докато е червена ,че после махане няма. А за упражнения - според мен просто трябва да правиш някакви тренировки за стягане на цялото тяло - аз от близо година се заех сериозно с упражнения и целулита ми определено понамаля. В замундата има страхотни филми с упражнения за в къщи. Изтегли си и пробвай- нищо няма да изгубиш.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Хора, които са доста под 18 години, имат целулит.

Правиш Кардио , хубав хранителен режим яко клекове и дупето е на 6 няма да има никакъв целулит

Целулит може да се появи както на 18 така и на 50 години. Причините са неправилното хранене, наследственността, заседналия начин на живот. Повече движение и правилен хранителен режим, както съм посочила в сайта си, аз така успях да се преборя с него, дори без физически упражнения, поради липсата на време а само с правилно хранене

Тичането като за начало е доста добра кардио дейност , с която се горят много калории за малко време , а и оформя доста бедрата и седалището !

Супер фен
    Стани 47 !

Защо пък да става 47 кг? Килограмите не са определящи . По-добре да си купи шивашки метър и да мери обиколката , тогава ще се забележи дали сваля или качва. Нали знаеш , че мускулите тежат повече от колкото мазнините .

Интересно ми е дали ексфолирането на кожата допринася за изчезването на целулита!?
    I have a dream

С риск да прозвуча помпозно но кое му нормалното на 15 години да имаш целулит?

Аз съм чувала че кафето помага при целулит . Или по точно утайката от кафе .

Но основното е здарвословно хранене без никакви боклуци и много спорт

Грозни са оправданията от рода ами то е нормално и на 15 и на 50 да си .

има и наследствени случаи ама при 99% от жените имат целулитни гъзове щото не искат да станат и да тренират , мързи ги и още повече ги кефи да нагъват шоколади и помия

Стриите имат някакъв, макар и малък шанс да изчезнат с времето или поне да станат незабележими. А за целулита е по-важно храненето и водата, която приемаш.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Таблетки за целулит - http://track.buycellinea.bg/product/...2&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

Цитирай Първоначално написано от anna315 Виж мнението
    Таблетки за целулит - http://track.buycellinea.bg/product/...2&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
    Стига си рекламира боклуците.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    Интересно ми е дали ексфолирането на кожата допринася за изчезването на целулита!?
    Да, но не разчитай само на това.

Пий повече вода, не консумирай мазни и тестени храни. Фитнес минимум 2 пъти в седмицата, първоначално е желателно почти всеки ден. Премахването или поне намаляването на целулита изисква много воля и усилия, но наистина има добри резултати. Само козметика без спорт не помага. Избери си добър тренировъчен режим, тук има много http://sport.framar.bg/%D0%B2%D0%BB%...80%D0%BC%D0%B0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си