- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Циганска държава на територията на България
Аз предлагам да продадем всички органи на малцинствата, таман ще платим и външния дълг.
Всички чужденци, които имат сърдечна (примерно) недостатъчност.
Днес се качвам в автобуса и гледам вътре пълно с чернокожите ми любимци. Седя си аз и вече посинявам от стискане на въздуха, щото цари някаква адска воня и по едно време усещам, че нещо шава в задния ми джоб/там си държа портфейла/. Викам си "ей ся ти ебах мамата циганска" и се хващам за ръката в джоба, обръщайки се със зверски цигански/каква ирония, а/ шамар. Чувам само как нещо изквичава и виждам едно около 13 годишно цигане скимти, а носът му е като майска роза. Двама от мангалите наоколо взеха да ми викат и да ми се репчат, въпреки че бяха наясно какво е станало. Накрая дойде кондукторката и ме изгони от автобуса, щото не искали проблеми в автобуса... Очаквах печките да слязат след мен, но получих само няколко средни пръста през прозореца...
Че какво викаш, не били боклуци, а?
Днес видях много, много грозна картинка. В магазина имаше едно сравнително хубаво бяло момиче, имаше малък дефект, че имаше мустачки, но иначе ми се видя доста добре изглеждаща, обаче беше с един, който беше черен като циганин. По форма на лицето не можеше да се каже категорично, че е циганин, и говореше като бял, но цвета беше точно като на циганин. И не вярвам да е от море тена. И беше много гадно, защото се натискаха и нещо повече - продължително време, в магазина. Исках да и кажа, че това, което прави, е много лошо, но докато се наканя, и те си излязоха. Кое кара нормалните бели хубави момичета да се събират с цигани? Това е против всички нормални закони. За мен това си е циганско нападение над белите хора и в частност, момичетата.
Последно редактирано от M467 : 08-16-2013 на 20:14
виж ще го кажа направо без много увъртания и обяснения: ТИ СИ ИДИОТ!
Жалко, че не излизаш сама, за да видиш какво е истински циганин и да се отметнеш от думите си.
То дано не й се наложи да разбира, племето е нещо, което не бива да се подценява, а това че нямаш опит, не те оправдава с думите "че не са лоши хора".