.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Мнениеее ;д

Ако едно момче си има гадже и изглеждат влюбени, а той през това време прави секс с друга доста често я вика в тях....наистина ли обича гаджето си или се преструва ако се преструва за кво е тръгнал с нея а ако я обича тогава защо изневерява? Моля за мнение ;д Извинявам се ако темата не е за тук.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    И какви са тия въпроси сега? Ако се замислиш, сама можеш да си отговориш на тях.

Изневярата не е признак на обич към момичето, с което има връзка.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Това е доста малоумен въпрос. Даже не е нужно да мислиш, за да отговориш...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    отговор: защото може

*щот повечето сте достатъчно тъпи /п*тки/ на тея години да сте и приятелката, и другата, пък после да се чудите коя обича - еми никоя...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Имам доста близки мои добри познати и приятели мъже, които често си чукат мацки, които не са им гаджетата, просто защото могат да си го позволят. На някои от тях гаджетата им имат типичния вид на дами - красиви, елегантни, благородни. За сметка на това са тъпи, но не от онзи тип тъпи жени, които дразнят, а просто знаят, че не е хубаво да се обаждат много. И пичовете са си ги избрали такива - правят си як секс, изкарват си яко, защото не искат да се обременяват и натоварват много душевно. Ако ги видиш отстрани - сладки двойки, но всеки получава това, което иска, и си прави схемите така, че да не дразни другия.
    Има и друг тип мъже, които просто са кръшкачи - имат си приятелка, държат на нея, просто не обичат да спят само с една жена.
    И куп версии като цяло по въпроса.
    Знам ли? Аз съм от онзи старомоден тип жени, които още вярват, че ако знаеш как да се държиш с мъжа си, той също ще знае как да се държи с теб.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Знам ли? Аз съм от онзи старомоден тип жени, които още вярват, че ако знаеш как да се държиш с мъжа си, той също ще знае как да се държи с теб.
    И аз така си мисля,но според мен щом някоя дава-мъжът си взима.Не е само до обич.Те се оправдават с нагона,ама мола ви се това са простотии.Прави ти се секс-имаш си приятелка за тая работа. Но и жените сме си виновни.доста често съм срещала мацки, които смятат че щом някой има гадже,но спи с нея значи че обича нея и не държи на гаджето си.Свят широк-хора всякакви!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Не го приемам това,трябва момчето да избере или да скъса с приятелката си и да отиде при другата или въобще да не се захваща с друга..глупава работа,ако толкова държеше на своето момиче,нямаше да й изневери..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си