- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А Щига бе!
Добре бе на 17 съм и още не мога да си хвана гадже...да имал съм моменти когато е оставало малко и айде ,но винаги нещо попречва (2-3)...режат ме,заминават всичко се случва ,но не и да си хвана гаджеда изкарвам много време в спорта ,учението ,а през лятото и работата си ,но винаги имам контакт с момичета ,говорим и всичко ,но все едно веднага ме пращат в зоната приятел или аз развивам нещата твърде бавно ,заради "романтиката" и чувствата на момичето и изведнъж идва Пешо с мотора или колата и айде бейби качвай се отзад или Охх ма той е детската ми любов
,таа кажете ми къде греша пък преди това...ето нещо ,което обикновено правя...излизаме с приятели запознаваме се с момиче, вземам и фейс..говорим си два дни примерно...каня я да излезем с приятелите пак повтаряме го поне 2-3 пъти като намалявам кръга ,след това я каня на среща ,после още една, говорим си по ФБ, гледам винаги да се смее ,да я изслушвам, да споделяме постепенно и да я водя на все по уединени места...до тук ми се струва идеално...какво да направя, дори прибегнах към сайтове за запознанства и усещам как вече почти всеки ми става безразличен затварям се в къщи и в залата, което пък води до липсата на момиче ,което да обичам
като бомба с любов съм
,ноо ето...а не съм грозен пък много от тях казват че съм "муцка"
не съм висок 1.70, 59 кила ,супер релефен ,да малко космат ,но не пречи ,имам си и брада
държа я 3 дневна....не знам вече всеки покрай мен е имал поне 1 гадже ,а аз държа все още 0-та.....то няма как да се даде съвет сега като се зачета ,но поне ме утешете
срам ме е вече...ще се харакириджосам...
Аз съм момиче на 16 и съм forever alone, така че не мога да ти дам мн. добър съвет![]()
Разиграйте си вярно двамата една зарибявка... Ако не друго, поне опит ще добиете...
Малко съм космат като вика![]()
![]()
![]()
![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Открадни колата на тати и я заведи в някакъв парк примерно и я изчукай там. Ще те обожава.
^Тори, от Хога не те помня толкова брутална :Д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Почни да си вадиш оная работа пред тях, като се усамотите някъде.
Пробвай след като се запознаете да поканиш момичето на среща,много се мотаеш с тоя фб и още две срещи с общите ви приятели.Нормално е да те възприемат,като приятел,ти като не показваш,какви са ти намеренията..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
та добри съвети бе![]()
иначе пробвал съм и по-бърза офанзива ,но там нещата изведнъж отново спират до едно никакво положение...иначе не е лоша идеята да взема колата на наще и да идем в гората ,но преди това ще и набия и една палка за всеки случай да не се противят... тогава от любов пък не мога да се отърва... пък добре ролята на вечен ерген не е лоша, но сега не ми се играе именно нея
иначе имам надежда в последните дни ,ама все още съм в разгара на битката ,то е конкуренция ,то е чудо...
Физически контакт осъществяваш ли някакъв, чрез докосването показваш на момичето, че не искаш да сте просто приятели.
Примерно като си на среща с момиче, препоръчвам да ходите на места където има диванчета, седни близо до нея и гледай в очите, чрез погледите се създава сексуално напрежение, не се притеснявай да си поставиш ръката на бедрото и не си мисли че като нищо не ти казва, т'ва значи че не и харесва, ако не и харесва, ще си отмести рамото, същото можеш да си играеш с ръката, абе виж тук направо: Клик.
сдобий се с някаква свръх-скъпа и секси кола, купи си един костюм с една вратовръзка и момичетата ще искат да се оженят за теб без да ти знаят името.
уреден си.
ами като казваш че си релефен им го покажи този релеф, ама не да кажеш искаш ли да ми видиш плочките ами все едно да стане случайно.