.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: А Щига бе!

Unhappy А Щига бе!

Добре бе на 17 съм и още не мога да си хвана гадже...да имал съм моменти когато е оставало малко и айде ,но винаги нещо попречва (2-3)...режат ме,заминават всичко се случва ,но не и да си хвана гадже да изкарвам много време в спорта ,учението ,а през лятото и работата си ,но винаги имам контакт с момичета ,говорим и всичко ,но все едно веднага ме пращат в зоната приятел или аз развивам нещата твърде бавно ,заради "романтиката" и чувствата на момичето и изведнъж идва Пешо с мотора или колата и айде бейби качвай се отзад или Охх ма той е детската ми любов ,таа кажете ми къде греша пък преди това...ето нещо ,което обикновено правя...излизаме с приятели запознаваме се с момиче, вземам и фейс..говорим си два дни примерно...каня я да излезем с приятелите пак повтаряме го поне 2-3 пъти като намалявам кръга ,след това я каня на среща ,после още една, говорим си по ФБ, гледам винаги да се смее ,да я изслушвам, да споделяме постепенно и да я водя на все по уединени места...до тук ми се струва идеално...какво да направя, дори прибегнах към сайтове за запознанства и усещам как вече почти всеки ми става безразличен затварям се в къщи и в залата, което пък води до липсата на момиче ,което да обичам като бомба с любов съм ,ноо ето...а не съм грозен пък много от тях казват че съм "муцка" не съм висок 1.70, 59 кила ,супер релефен ,да малко космат ,но не пречи ,имам си и брада държа я 3 дневна....не знам вече всеки покрай мен е имал поне 1 гадже ,а аз държа все още 0-та.....то няма как да се даде съвет сега като се зачета ,но поне ме утешете срам ме е вече...ще се харакириджосам...

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ми, нямаш мотор, сорЕ!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз съм момиче на 16 и съм forever alone, така че не мога да ти дам мн. добър съвет

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Аз съм момиче на 16 и съм forever alone, така че не мога да ти дам мн. добър съвет
    Не, ама можеш да го зарадваш.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ми, нямаш мотор, сорЕ!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    вземете се
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Разиграйте си вярно двамата една зарибявка... Ако не друго, поне опит ще добиете...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Малко съм космат като вика
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на tori
    Открадни колата на тати и я заведи в някакъв парк примерно и я изчукай там. Ще те обожава.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    ^Тори, от Хога не те помня толкова брутална :Д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на tori
    Хората се променят, Йо. Порастват.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от reddead6661 Виж мнението
    като бомба с любов съм
    Любима реплика евър!!!!! Култов си,пич.Смях се от сърце. Нищо ти няма на теб.Момиченцата си падат по лоши батковци просто.Не е само до външен вид и окосмяване. бъди настоятелен и търпелив и ще стане номера.А и не е болка за умиране да знаеш.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Почни да си вадиш оная работа пред тях, като се усамотите някъде.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Пробвай след като се запознаете да поканиш момичето на среща,много се мотаеш с тоя фб и още две срещи с общите ви приятели.Нормално е да те възприемат,като приятел,ти като не показваш,какви са ти намеренията..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

та добри съвети бе иначе пробвал съм и по-бърза офанзива ,но там нещата изведнъж отново спират до едно никакво положение...иначе не е лоша идеята да взема колата на наще и да идем в гората ,но преди това ще и набия и една палка за всеки случай да не се противят... тогава от любов пък не мога да се отърва... пък добре ролята на вечен ерген не е лоша, но сега не ми се играе именно нея иначе имам надежда в последните дни ,ама все още съм в разгара на битката ,то е конкуренция ,то е чудо...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Кога баннаха Баща Ни? :О

Мега фен Аватара на tori
    Кога баннаха Баща Ни? :О
    Ем... Габи, наскоро го бананиха, преди 3-4 дни май. Няква тема, в която се дървили един на друг и така.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Физически контакт осъществяваш ли някакъв, чрез докосването показваш на момичето, че не искаш да сте просто приятели.
    Примерно като си на среща с момиче, препоръчвам да ходите на места където има диванчета, седни близо до нея и гледай в очите, чрез погледите се създава сексуално напрежение, не се притеснявай да си поставиш ръката на бедрото и не си мисли че като нищо не ти казва, т'ва значи че не и харесва, ако не и харесва, ще си отмести рамото, същото можеш да си играеш с ръката, абе виж тук направо: Клик.

сдобий се с някаква свръх-скъпа и секси кола, купи си един костюм с една вратовръзка и момичетата ще искат да се оженят за теб без да ти знаят името.

уреден си.

ами като казваш че си релефен им го покажи този релеф, ама не да кажеш искаш ли да ми видиш плочките ами все едно да стане случайно.

Ей ти момиче. Действай

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Открадни колата на тати и я заведи в някакъв парк примерно и я изчукай там. Ще те обожава.
    Клати за мама и после клати за тати! Само да нИ тЪ фанИ тати, щот' ш'има карати!
    Не се притеснявай бе, младеж! На 17 си, не на 117! Мадамите се зарибяват по по-големи. Ще ти дойде времето и на тебе. Не мой сЪ харакириджосва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си