- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Висяща кожа?
Хора, искам да ви попитам дали след като отслабна ще имам висяща кожа? На 15 съм и съм 75кг и смятам да почвам с тренировките. Свалила съм 2 и половина кг за 2 седмици. Проблемът, който ме мъчи, както казах по-горе, е висящата кожа. Ще има ли такъв ефект, защото някои ми казват, че няма, а други -да. П.С. Моля, без подигравки.![]()
Висящата кожа се получава от НЕтонизирания мускул под нея. При 75кг ,ако ги свалиш бавно с хубав режим и редовни тренировки,няма да имаш никакви проблеми.
Последно редактирано от marrcandy : 08-14-2013 на 05:18
Спортувам. Скачам на въже и правя едни тренировки - Insanity Workout и отделно излизам да карам колело и тн. Просто някои хора ми бяха казвали, че не е възможно, тъй като все още раста. Други казват, че е и не знам вече. Питам, за да взема някакви мерки навреме.И мерси за бързият отговор.
![]()
И още нещо. Както виждам разбираш от нещата в тази област. Може ли да ти пиша на лично, за да те питам няколко работи относно отслабването, ако естествено няма да е твърде нахално?![]()
Няма да увисне. Най-малко защото още растеж и кожата ти е еластична.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Тренировка + хранителен режим и няма да имаш никаква висяща кожа.
П.с. Мажи се с маслото против стрии на Икаров, защото в противен случай може да ти се появят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не бързай да отслабваш бавно, постепенно и всичко ще е ок![]()