.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Премахване на стрии?

Здравейте! Възможно ли е да се премахнат стриите в домашни условия? В такъв смисъл, кремове,билки, домашни бъркочи и т.н.
    Преди около 2,3 години нямах нищо, но после изведнъж напълнях с около 10 кг ( за едно лято) ии от 40кг. станах 50.. в момента имам маалко стрии по дупето, но ми се струва супер грозно и когато съм на морето ходя постоянно с къси гащета, защото някой ще забележи :/ Рових по други сайтове и форуми, но навсякъде е едно и също. Има кремове ПРОТИВ стрии и всички казват, че имаш ли стрии няма как да ги махнеш..освен с лазерна процедура.

Супер фен
    Паста за зъби !

Аз на 10-ти си купих това масло на Икаров: http://onlain-apteka.com/image/cache...B2-500x500.jpg .Струва 6.95.Не съм забелязала особен ефект,но все пак го ползвам от 4 дни.Ако не е ефективен,поне мирише хубаво... :/

Повече от фен Аватара на mlf
    От опит знам, че стрийте се не махат .. Пробвах всякакви продукти , но нищо не помогна .. И аз имам, но са много повече .. Имам навсякъде по краката, по дупето и по гърдите .. Но вече спря да м пука .. Ходя си с бански и си няма ни една

Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Аз на 10-ти си купих това масло на Икаров: http://onlain-apteka.com/image/cache...B2-500x500.jpg .Струва 6.95.Не съм забелязала особен ефект,но все пак го ползвам от 4 дни.Ако не е ефективен,поне мирише хубаво... :/
    И на мен ми го беше препоръчала една приятелка, защото при нея уж имало голям ефект, но при всеки си е индивидуално.
    Чудя се дали да го купувам

Повече от фен
    а от рязко отслабване може ли да се получи

Цитирай Първоначално написано от pamito14 Виж мнението
    а от рязко отслабване може ли да се получи
    Да.
    До колкото знам се получава от рязко отслабване, надебеляване и бърз растеж.

Повече от фен
    аха благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си