.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: machok

Цитирай Първоначално написано от M467 Виж мнението
    От 2008/9 до преди около месец.
    По личната ми времева таблица това е скоро

Иначе съм съгласна, че преди форума беше по-хубав. Не говоря от естетическа гледна точка, защото с това се свиква. Като стана оная далавера с местенето на форума, новият облик ми изглеждаше супер грозен и странен, ама свикнах и сега си ми харесва. Даже не помня другият какъв беше Но ми се струваше, че имаше по-интересни теми и кофата беше много по-различна (сигурно и другите раздели са били, не помня вече).

В момента гледам това клипче и се смея. Митко, сигурен ли си, че това е той? Всъщност, като гледам последвалия отговор, значи е той. Как го намери?

Banned Повече от фен
    По-голям психолог от мене едва ли има.
    В днешно време няма приятели - има само използвачи.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    В момента гледам това клипче и се смея. Митко, сигурен ли си, че това е той? Всъщност, като гледам последвалия отговор, значи е той. Как го намери?
    NaOH май го беше постнал

Banned Повече от фен
    Хейтърите не пропускат да пуснат откраднатото клипче при всеки случай, а всъщност оригиналът не е скрит.

anonymous895156
    Guest
    Илко.. не си добре, наистина съжалявам, че ти го казвам, но трябва да го признаеш пред себе си

Banned Повече от фен
    Димитър Фекалов, Илко ще викаш на баща си.

Димитър Фекалов, Илко ще викаш на баща си.
    Oh, how intimidating!

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Аз мога да помогна по този въпрос да се подобри дизайна и стане като преди.
    Глоби, да те запитам няколко добри въпросчета.
    Кои програмни езици знаеш и колко добре владееш PHP, AJAX, SQL и CSS?
    Как можеш да се подсигуриш срещу SQL Injection?
    Каква е разликата между for, while, foreach и if? Кога би използвал всяка от конструкциите?
    Как декларираш целочислена променлива в PHP? Ами масив от симовлни низове?
    Колко често трябва да пускаш "събирача" в PHP?
    Как ще запишеш масив от отрицателни числа в таблица, използвайки CSS?

Banned Повече от фен
    Аз никога не съм твърдял, че съм програмист. Форумен админ и програмист са две различни неща. Резултатите от това, което мога и правя, могат да се видят в моите форуми - направил ли съм дизайна да е максимално добър и близък до това, което беше тук преди време - да. Моите форуми не са сбъгясали като този и им работят всички функции. Също мисля, че и предишния админ - мечока - слабо знаеше програмирането и друг му вършеше работата. Даже форум не можеше да инсталира и настрои да работи като хората. Всички помним колко време мина преди някой друг да оправи многото настройки, създаващи проблеми, след инсталирането на новия форум. Да не започна и аз да ти задавам въпроси от областта на политиката:

Каква е разликата между демокрация, плутокрация, аристокрация, меритокрация, технокрация, автокрация, диктатура, охлокрация, монархия, олигархия, клептокрация, ДOИП? Какви са предимствата и недостатъците на всяка форма на управление и коя е най-добра? Каква е ролята на цензурата и свободата на изказванията във всяка от тези системи? Какво отражение има цензурата за благоденствието на обществото? При кои системи има най-голяма цензура и къде са те в класацията за добри и лоши системи? Къде се намират по благосъстояние и свободи системите, където има най-малко цензура? Като каква форма на управление може да се определи предишното управление на форума? Какво е олигопол и как се отразява медийно-форумния олигопол/цензура върху развитието на обществото в отделните страни и света? Кои са двата основни метода на ДС за справяне с неудобните лица? Каква е ролята на обидите и клеветите в тези методи? Каква е ролята на форумните правила и тяхното спазване с цел предпазване от клевети и обиди? Правилно ли е, че има в законите наказания за клевети и обиди? Ако да - защо си против тези правила и във форумите?

На твоите въпроси мога да отговоря след кратко търсене и мислене, а на някои мога да отговоря и веднага. Но не съм толкова заблуден да се правя на тесен специалист в област, в която нямам времето и желанието да ставам специалист. Ти също не си. Ако бяхте толкова добри специалисти, щяхте да направите конкуренция на facebook. Но явно всичките ви знания са нищо щом не можете да го направите. Затова всеки да си знае мястото.
    Последно редактирано от M467 : 08-19-2013 на 19:44

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Глоби, пропускаш факта, че теоретично да те изберат за заместник на мачока, трябва да си по-добър от него и да докажеш, че те бива в нещо. За да оправиш форума и сайта, трябва да си програмист на доста високо ниво, защото форума трябва да работи с останалите елементи от сайта. Иначе всеки може да инсталира темички и модули за бюлетина и да се прави на разбирач. Тук е много по-сложно. Ако искаш да си администратор, трябва да можеш да поправяш сайта. Мачока и лейдито бяха админи много отдавна, още откогато имаше хора, които се занимаваха със сайта. Сега не им трябва форумен админ, а системен админ. Готов ли си и имаш ли нужните познания, за да вършиш това?
    Политическите въпроси изобщо няма да се мъча да им отговарям, нямат нищо общо с темата и не ме интересуват.

Banned Повече от фен
    Аз за системен админ не се предлагам - те си имат програмисти, макар че като гледам колко е омазана интеграцията и логин-а, едва ли са особено добри, и може да им трябват и по-добри. Въпреки това аз пак мога да оправя дизайна така, както съм го направил с моите форуми. За оправянето на функционалностите обаче нищо не мога да кажа, защото не се знае на какво ниво е омазването, какво точно е правено, какво и как е прецакано. Основният проблем на форумите масово е, че системните админи се занимават и с форумна администрация по правилата и съдържанието, а това са две коренно различни дейности. Програмистите и сисадмините и понятие си нямат от основите, на които се крепи свободата на изказванията - в СЕМ няма програмисти, има експерти в други области. Ето, че и ти изобщо не се интересуваш от това, което аз говоря, а в случая за това става въпрос - това си е и основния проблем на този форум - правилата и модерацията, а проблема с дизайна и функционалността се появи после в допълнение. Просто обикновено тези, които разбират от форумни правила, не разбират от програмиране и не могат сами да инсталират форум и затова всички форуми са силно орязани откъм модериране - а аз явно разбирам и от двете като в областта на правилата съм експерт, а в областта на програмирането знам достатъчно.
    Последно редактирано от M467 : 08-19-2013 на 20:26

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    ae стига филми

от както обновиха форума, до колкото помня мачока си е все модератор

админа е само един - admin123
    и админ е този, който има достъп до този акаунт - а това може да е мачока

и между другото много по-добре е да си живееш живота, от колкото да си админ на някъв пуберски форум и да висиш 24/7 в него

Banned Повече от фен
    Не, той беше админ и като обновиха форума се добави и този втория, който сигурно е акаунт на програмистите - така станаха двама и дълго време бяха така докато не го махнаха преди месец. Мечока си беше останал админ, но само с регистрацията, доколкото знам не беше на работа във фирмата, а сега е още по-малко вероятно да има достъп до акаунта на програмистите, след като няма нищо общо с фирмата, на която всички шефове са сменени и логично е махнат и той. И модераторите не отричат, че той вече не е админ. Само не знам като е по-добре да си живее живота, защо се натискаше толкова време да е админ.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Мне, отдавна не съм.
    И си ми е много добре

Сега мога само да слагам банове, не и да ги махам
    намекваш ли нещо?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението
    намекваш ли нещо?
    тц, говоря в прав текст
    This world is spinning around me