Аз никога не съм твърдял, че съм програмист. Форумен админ и програмист са две различни неща. Резултатите от това, което мога и правя, могат да се видят в моите форуми - направил ли съм дизайна да е максимално добър и близък до това, което беше тук преди време - да. Моите форуми не са сбъгясали като този и им работят всички функции. Също мисля, че и предишния админ - мечока - слабо знаеше програмирането и друг му вършеше работата. Даже форум не можеше да инсталира и настрои да работи като хората. Всички помним колко време мина преди някой друг да оправи многото настройки, създаващи проблеми, след инсталирането на новия форум. Да не започна и аз да ти задавам въпроси от областта на политиката:
Каква е разликата между демокрация, плутокрация, аристокрация, меритокрация, технокрация, автокрация, диктатура, охлокрация, монархия, олигархия, клептокрация, ДOИП? Какви са предимствата и недостатъците на всяка форма на управление и коя е най-добра? Каква е ролята на цензурата и свободата на изказванията във всяка от тези системи? Какво отражение има цензурата за благоденствието на обществото? При кои системи има най-голяма цензура и къде са те в класацията за добри и лоши системи? Къде се намират по благосъстояние и свободи системите, където има най-малко цензура? Като каква форма на управление може да се определи предишното управление на форума? Какво е олигопол и как се отразява медийно-форумния олигопол/цензура върху развитието на обществото в отделните страни и света? Кои са двата основни метода на ДС за справяне с неудобните лица? Каква е ролята на обидите и клеветите в тези методи? Каква е ролята на форумните правила и тяхното спазване с цел предпазване от клевети и обиди? Правилно ли е, че има в законите наказания за клевети и обиди? Ако да - защо си против тези правила и във форумите?
На твоите въпроси мога да отговоря след кратко търсене и мислене, а на някои мога да отговоря и веднага. Но не съм толкова заблуден да се правя на тесен специалист в област, в която нямам времето и желанието да ставам специалист. Ти също не си. Ако бяхте толкова добри специалисти, щяхте да направите конкуренция на facebook. Но явно всичките ви знания са нищо щом не можете да го направите. Затова всеки да си знае мястото.
Последно редактирано от M467 : 08-19-2013 на 19:44