Аз за системен админ не се предлагам - те си имат програмисти, макар че като гледам колко е омазана интеграцията и логин-а, едва ли са особено добри, и може да им трябват и по-добри. Въпреки това аз пак мога да оправя дизайна така, както съм го направил с моите форуми. За оправянето на функционалностите обаче нищо не мога да кажа, защото не се знае на какво ниво е омазването, какво точно е правено, какво и как е прецакано. Основният проблем на форумите масово е, че системните админи се занимават и с форумна администрация по правилата и съдържанието, а това са две коренно различни дейности. Програмистите и сисадмините и понятие си нямат от основите, на които се крепи свободата на изказванията - в СЕМ няма програмисти, има експерти в други области. Ето, че и ти изобщо не се интересуваш от това, което аз говоря, а в случая за това става въпрос - това си е и основния проблем на този форум - правилата и модерацията, а проблема с дизайна и функционалността се появи после в допълнение. Просто обикновено тези, които разбират от форумни правила, не разбират от програмиране и не могат сами да инсталират форум и затова всички форуми са силно орязани откъм модериране - а аз явно разбирам и от двете като в областта на правилата съм експерт, а в областта на програмирането знам достатъчно.
Последно редактирано от M467 : 08-19-2013 на 21:26