.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    intbros
    Guest

Как да се държа с едно момиче?

Искам да попитам и ще бъда много благодарен, ако ми кажете как да се държа с едно момиче? Досега съм нямал приятелка, на 15 години съм и се чудя как да се държа с нея, как да я целуна например?

Фен Аватара на xXcvetityXx
    Град
    bon temps
    Ами трябва да си мил , да и правиш комплименти от време на време, да я разсмееш .. ако успееш да разсмееш едно момиче тя е наполовина твоя .. Трябва да излизате повече .. просто я ухажвай преди да почнеш с целувките трябва да си я прегръщал поне веднъж
    Ако бъдеш малко по-конкретен .. например как да се държиш с нея в дадена ситуация може би ще помогна повече ..

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Първо два шамара за загрявка, после зависи от въображението ти.

intbros
    Guest
    Ами.. скоро ще се видим с нея, понеже тя е в друг град и не знам какво да правя, когато я видя. Попринцип си падам малко перверзен и може би да я опипам, но не знам дали това е нормално и как ще го приеме тя.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ако шамарите са достатъчно силни, няма да се възпротиви.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Правиш се на тегав, на голям бияч .. казваш и че много ги биеш и мацката ти е вързала ! Нали сега така правят тинейджърите
    ESL !!!

Дръж се добре с нея, прави и комплименти. Не ти препоръчвам да я опипваш, защото най-много да изядеш някой шамар

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Бъди кавалер и не се опитвай да ни разбираш, защото няма да ти се отрази добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Разсмивай я, от време на време може да я хващаш за ръка или да я прегръщаш. Но наистина не е добра идея да я опипваш дори и на шега. Такива момчетата винаги са ми правели някак лошо впечатление и са ме отблъсквали с това си поведение. Говори с нея на различни теми и гледай да я караш да говори аз себе си, за да може да я опознаеш. Общо взето не се дръж като някой недостижим мачо, който никой не може да докосне с пръст.

Мега фен Аватара на Chacho
    Опипвай я по рамото. Не разговаряй с нея и не я пипай никъде другаде. Ако те пита някви работи се прави, че не си я чул. Може да тръгне да бяга, важно е да не спираш контакта с рамото, за да не се наруши емоционалната връзка. Нормално е отаначало да не й харесва, но след около 21 минути (зависи от човека), ще свикне да я докосваш и вече може да продължат нещата.

Никога ли не си се питал защо жените заголват рамене?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Ако е по-висока съответно и кефа от това с рамото е по-голям.

Мега фен
    аз не загрявам тва с рамото

Голям фен Аватара на sneering
    Няма какво по заобиколен и дълъг начин да чакаш целувката.
    Тя е на 15 и вярва в цялата магия на света.
    Казваш и че ако си слеете езиците,ще станете неразделни емоционално за цял живот и че това е модерния вариант на братската клетва с рязането на вените и това е. хахахахха

Сто процента ще повярва... ама преди това изкочи леко мълчалив и като те пита защо,и кажи че си разбрал тази тайна и те е замислила

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    аз не загрявам тва с рамото
    То е само за хардкор плейъри. Има тайминг след нег-а и задължително трябва да последва успешен бейт-хук-рийл-релийс. Не е шега работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Хвани я за ръка,гушкай я и по някое време я целуни.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си