аре влизайте в УННС бе абитуриентитиии:d
Първоначално написано от maldini аре влизайте в УННС бе абитуриентитиии:d и да ми плащаш в пачки, пак нема да влезна там
Първоначално написано от Ivaaaaa и да ми плащаш в пачки, пак нема да влезна там що бе,къде ше ходиш;d
Да. Кофти е, ама да си беше мислил преди да запали чантата на другото момче в часа...
Първоначално написано от ge6aaaa3 Да. Кофти е, ама да си беше мислил преди да запали чантата на другото момче в часа... омггг за една чанта
Първоначално написано от ge6aaaa3 Да. Кофти е, ама да си беше мислил преди да запали чантата на другото момче в часа... В техникум ли си или във военноморско училище?
Първоначално написано от dimitar., В техникум ли си или във военноморско училище? Техникум, ама ако ти кажа, че балът, за да влезеш в моята паралелка беше колкото в математическата, няма да повярваш. И аз не вярвам, всъщност.
Първоначално написано от ge6aaaa3 Техникум, ама ако ти кажа, че балът, за да влезеш в моята паралелка беше колкото в математическата, няма да повярваш. И аз не вярвам, всъщност. TKK?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Първоначално написано от muhtesemfan TKK? Оо, не. Това не бих си го причинил!
Първоначално написано от ge6aaaa3 Техникум, ама ако ти кажа, че балът, за да влезеш в моята паралелка беше колкото в математическата, няма да повярваш. И аз не вярвам, всъщност. А, ще ти повярвам, в момента техникумите са в двете крайности. Само в големите градове може да се намерят такива с много добро ниво.
Не, за един пожар.
Първоначално написано от ge6aaaa3 Не, за един пожар. омг
Правила