Мой познат си хвана една мома набор 99 и си я плющи, като за световно.. Вие не знам какво се очудвате на тези фейсбук статуси..
Първоначално написано от Smrazqvashta Мой познат си хвана една мома набор 99 и си я плющи, като за световно.. Вие не знам какво се очудвате на тези фейсбук статуси.. Има един познат, дето само по такива ходи. O.o Как, подяволите, като то си изглежда като дете. :Х
Първоначално написано от ge6aaaa3 Има един познат, дето само по такива ходи. O.o Как, подяволите, като то си изглежда като дете. :Х фетиш?
Първоначално написано от Mary_Jane_69 фетиш? Ебати фетиша, да чукаш деца... То си е педофилия този фетиш...
Първоначално написано от ge6aaaa3 Има един познат, дето само по такива ходи. O.o Как, подяволите, като то си изглежда като дете. :Х Много си прав... И аз съм се чудила... Нищо женствено няма в нея, тя си е точно, като детенце, като я видях...
Първоначално написано от Smrazqvashta Мой познат си хвана една мома набор 99 и си я плющи, като за световно.. Вие не знам какво се очудвате на тези фейсбук статуси.. аз съм на другата вълна, ходя с какички набор 92
Първоначално написано от dimitar., аз съм на другата вълна, ходя с какички набор 92 Искаш да кажеш "бабички на 92"?
Първоначално написано от ge6aaaa3 Искаш да кажеш "бабички на 92"? Баби ли?
Първоначално написано от Smrazqvashta Баби ли? Кой говори за баби?
Първоначално написано от dimitar., аз съм на другата вълна, ходя с какички набор 92 Хвани си кака да те отрака?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated Хвани си кака да те отрака? хвани си димчо да ти е сито
Първоначално написано от dimitar., хвани си димчо да ти е сито Яко ли се получава като си свалят ченето?
Първоначално написано от dimitar., хвани си димчо да ти е сито Хаха
Правила