Запознах се с едно момче преди година, което има връзка с едно момиче от около две години. Въпреки това нищо не му пречи да поддържа връзка с мен и да ми пише какви ли не пикантии дори и когато всичко им е наред във връзката. Казва ми, че съм била много привлекателна, че искал да спи с мен и всякви ей такива, но нека не изпадаме в подробности. От това, което ми е разправял той, знам че постоянно се кара с неговота приятелка и то най-често заради други момичета по които той се е заглеждал. За две години вече за 5-6ти път късат и отново се събират ако не и повече и в този период като чели най-много ме търси може би за да ме използва един вид като заместител. Виждам също така, че става унил и тъжен като се разделят, но дали това е защото я обича. Знам, че тя много го обича, но дали и той изпитва същото. Това, че мен не ме обича си ми е ясно. Но какви изводи бихте си направили вие относно това дали той обича нея от това което ви разказах? Дали това е просто от характера на момчето. Защото може просто да има временно влечение към други момичета което отминава, дори когато връзката им е наред, но иначе да си е влюбен в нея. Важно ми е защото би ме подразнил факта ако тя е единствена за него. Явно той не може без нея щом вече толкова пъти са късали и все се събират. Пък и ме съмнява да я разиграва толкова много време. Ако не искаше да е с нея предполагам, че вече щеше да я зареже. Моля да дадете своите мнения.