.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Този лекар освен тва малкото има още сума ти пациенти, за които да пази направления. Да не говорим, че направленията са за тримесечие, а краят на септември е в необозримото бъдеще от негова гледна точка. Плюс това направленията се дават по преценка на лекаря, не по изискване.
    И не си мислете, че като се преместите при друго джипи, ще ви постелят червения килим.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Този лекар освен тва малкото има още сума ти пациенти, за които да пази направления. Да не говорим, че направленията са за тримесечие, а краят на септември е в необозримото бъдеще от негова гледна точка. Плюс това направленията се дават по преценка на лекаря, не по изискване.
    И не си мислете, че като се преместите при друго джипи, ще ви постелят червения килим.
    ок,съгласна съм горе-долу с всичко казано от теб,освен с обръщението "тва малкото" .Извинявай много но ти не знаеш нищо за мен,как си позволяваш да ме наричаш "тва малкото",не че ти дължа каквато и да е информация,но все пак ще ти кажа само,че хич не съм малка.А относно израза "червения килим" мдаа...какво да кажа, в България хората толкова са свикнали на гадно отношение,че чак наричат правилното отношение червен килим.Все пак благодаря за милите отговори на другите потребители,уважавам хора,които не ми се държат троснато без причина.
    Хубав ден на всички
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми