- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче?
Еми вече съм на 12 малко е знам, но може ли вече да правя това и вие какво мислите? А си нямам приятелка и съм много срамежлив, и с това не мога да се справя а и не съм от най-красивите ако искате и pic. мога да ви дам, а и от умните не си падам абе по-красив съм отколкото умен ? Както и да е проблема е че никое момиче не ме харесва имах една ама тя пък хареса едно друго момче, ии.. Пък имам и проблем с маструбацията слаба ерекция.. Едвам, едвам Пешо се вдига..
Та ако някой ми даде съвет за добра (мъжка) маструбация и отговори на останалото ще съм доволен.. Пак казвам знам малак съм ноо... се тая
Дай снимка да ти кажем дали си годен.
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ти питаш какво мислим, относно това, дали вече можеш да го правиш. Отговорих ти. А и айде кажи ми, къде ще намериш момиче на твоята възраст, което да се навие, да загуби девствеността си, толкова малка? На 12 години, не вярвам да ти е достатъчно голям, за да го правиш. А относно маструбацията - кво толкоз да ти казвам, не знаеш ли как се маструбира?![]()
Последно редактирано от Dusty : 08-15-2013 на 14:06
момент за антиреклама
я съм грозен, ама съм по-убав отколко съм умен
http://prikachi.com/images.php?images/488/6448488x.jpg Не се смейте моля достатъчно подигравки съм имал .
Абе,дребчо,къде бързаш,има цял живот да бараш меча. Намали ръкоблудството и ще вдигаш Пешо.
maDamn
Прекалено си млад. Като пораснеш с още 3-4г всичко ще си дойде на мястото.
Порастни, ти сигурно елементарна сексуална култура нямаш. Какво ще ти стане ако изчакаш още няколко години !? Боже ..
Не е нормално на тази възраст да се води полов живот, прекалено малък си. К'во друго очакваш да ти кажем? Баси.
днес гледах един филм Trust
извратени деца...нищо невинно няма във вас![]()
Ако един ден и брат ми е толкова разгонен на твоите годинки и мисли само за това, а не да чете книжки през лятото само шамарки ще яде на закуска, обяд и вечеря. :P
Накъде си тръгнал на 12 години да мислиш за секс, бе?!
Аз на твоите години още с барбита си играех.
Много си малък, мойто момче, върви си играй с децата пред блока, след 3-4 години ела пак да пишеш теми в тоя раздел.
Друга перспектива освен ръкоблудството за минимум идните 2 годинки нямаш..
сорЕ![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.