Живея в голяма къща и сме няколко семейства. Тези над нас много ни завиждат и бих казала ни мразят и от много време само ни правят мизерии. Например от години улука им капе точно пред вратата на терасата ни и водата влиза вътре при нас - напук не си го оправят. Заяждат се, метат си гадната тераса, от която пада мазилка върху нашата, за да ни дразнят. Постоянно правят някакви тъпи изказвания, децата им не спират да беснеят от сутрин рано до вечер късно и имам чувството, че ще ми се пръсне главата - все едно таванът ще падне, толкова е шумно, че човек не може един нормален разговор да проведе, а пък какво остава да уча или да правя нещо подобно. Нашите не казват нищо, защото уж не искали да стават простаци като тях, но те отдавна са преминали всякакви граници.
Та исках да се допитам до вас да ми дадете идеи по някакъв начин да им отвръщам, защото ми дойде до гуша хора около 40 години да се държат като в детската градина и непрестанно да ме тормозят в собствения ми дом. Лигавата им дъщеря, която е адски нахална и само пищи от няколко дена я пръскам с вода, ама само с нея, че ако пръскам брат й ще се усетят. ИДЕИ? Спешно ми е.