.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Това не го прави по-честно.
    Що па да не е честно ? Ти на китара можеш ли да свириш ? Аз да размахвам маркуча няма да ми е особен проблем. Че ще си рискувам живота е факт, ама то по тази логика дай и на войниците по няколко милиона годишно да плащаме.

К'вото и да си говорим да дрънкаш на китарката кадърно и да ти се кефят масово хората 10+ годинки сигурно ще се упражняваш. Да въртиш маркуча не е няква философия.
    А драскачите (ама тия кадърните, а не мацаниците по арт галериите) колко учене, практика и талант им трябва ви е бедна фантазията. Накрая 1 на 1000 да изкарва реални пари - останалите са капо.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Що па да не е честно ? Ти на китара можеш ли да свириш ? Аз да размахвам маркуча няма да ми е особен проблем. Че ще си рискувам живота е факт, ама то по тази логика дай и на войниците по няколко милиона годишно да плащаме.

К'вото и да си говорим да дрънкаш на китарката кадърно и да ти се кефят масово хората 10+ годинки сигурно ще се упражняваш. Да въртиш маркуча не е няква философия.
    А драскачите (ама тия кадърните, а не мацаниците по арт галериите) колко учене, практика и талант им трябва ви е бедна фантазията. Накрая 1 на 1000 да изкарва реални пари - останалите са капо.
    Свиря на китара и пиано, освен това рисувам (даже засега смятам да се занимавам с това).
    Знам колко труд и време са нужни, за да станеш добър, и въпреки това смятам, че е по-трудно (или поне също толкова трудно) да ставаш всеки ден и да отиваш на работа с мисълта, че повече никога няма да видиш семейството и приятелите си и че този ден може да бъде последният ти. Освен това хората, които се занимават с изкуство и са наистина добри в това, което правят, рядко получават заветните милиони. Парите отиват при някакви лигльовци на моята възраст, които горе-долу могат да пеят, знаят два-три акорда да дрънкат и даже не си пишат песните сами. Ама нали пиклите на по 12год. харесват такива "батковци" и боготворят тях и "творчеството" им. Ей това вече не е честно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си