- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за приятеля ми
Нали усещаш колко нелепо звучи "тя да си купи нещо романтично все едно е от мен". Губи се целия смисъл. Все едно да кажеш "ми, пращам й комшията да я чука, все едно съм аз, щото аз не знам как".
Винаги можеш да и дадеш пари.Нали трябва да я изненадаш,да бъдеш романтичен и нежен,а не да и даваш пари.
Ето една идея от мен.Примерно се снимайте някъде или,ако имаш снимка където сте заедно иди в някое студио или галерия и си поръчай такава картина.Ще му хареса.
С моя приятел след 1 месец правим годинка и след голямо умуване реших да нарисувам карикатура на нас двамата и отгоре две птиченца да държат надпис от сорта "Една прекрасна година" или пък датата на която тръгнахме, още не бях го доизмислила напълно.. ноооо много се затрудних с това и май ще се откажа от тая идея, колкото и да ми хареса..
И сега отново съм на задънена улица :X
Ако искаш да е нещо наистина мило, с което да му покажеш колко го обичаш и държиш на него, ето ти идея: Можеш да му подариш стихотворение, чиито първи букви да образуват неговото име, или пък някакво друго послание, каквото искаш. Написваш го на хубава картичка и го слагаш в плик за писмо с твоята цекувка отгоре. Това според мен е много романтично и оригинално. Аз един път подарих на моя приятел такова стихотворение, той се зарадва страшно много, почти се разплака от умилениеНо понеже не ме бива с поезията, си го поръчах да ми го напишат от този сайт http://podarak-ot-stihove.alle.bg Ако вече си се спряла на друг вариант, моята идейка поне може да послужи на някой друг съфорумец.
![]()
Ако искаш да я изненадаш наистина приятно , мога да ти дам един код за отстъпка в www.sexshop.bg . Кода е - valentin9
За да се възползваш от намалението при покупка го въведи в полето - код за отстъпка)