- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво стана с ge6aaaa3?
Кога са го баннали? И защо? Винаги всичко последна разбирам![]()
Той вече е на едно по-добро място![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Бананнаха го заради една тема в Любов, ама той си направи нов профил![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
калпазанка го наказа![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Какъв е този интерес, а, а, а?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
IWannaBeSedated, просто ми стана интересно
102, на мен също не ми се търси, ама помня това, за което спорехме. Всъщност не спорехме, ти каза, че има грешка, аз се съгласих, защото не бях сигурна, ама после размислих и реших, че правилно съм си сложила запетаята.
"Това, което исках да кажа, беше, че..." (нататък няма значение)
Като ми обясниш защо мислиш, че запетаята не трябва да я има, ще преценя дали да се съглася. Питах няколко човека, всичките ми казаха, че не трябва да е там, ама като питах защо, ме гледаха тъпо. И като тръгнах аз да им обяснявам защо я слагам, те ми казаха "Ооо, ми не знам, не ми се мисли." Е как да се съгласи човек?
Trust in trance, kvo da ti kaja.. sega ne mi se formulira nishto. Utre shte ti go obesnq. Chao, Grammar police.
"Това, което исках да кажа, беше, че..." - след че има сказуемо при всички положения.
Имаме
(Накъсано изречение - първа част) , подчинено изречение , (накъсано изречение - втора част) , подчинено изречение.
Последно редактирано от dimitar., : 08-16-2013 на 23:38
ДА! ТОЧНО! И основното изречение е "Това беше." Има си подлог, има си сказуемо.
Az syshto razmislih i.. prava si, za jalost. Obosobena chast i t.n. Imash moite neiskreni izvineniq. =)
@tori, az vijdam samo edno chislo.. 102. Cifrite li iskashe da kajesh ?