И при мен е така повечето ми приятели пушат,но излизам с тях и не е ми скучно.Те като си купуват цигари аз си взимам бира или Монстър,РедБул и така.А и като излизате едва ли само пушити говорите си и т.н.
Милата ,нямала какво да прави!
Ами изчисти , напазарувай . Майка ти сигурно се скапва - на работа , пазар , готвене и т.н.
Намисли си колко време ще е това "от време на време". 2 месеца са засега, кажи си примерно още 3 и край. Като минат 3 месеца виж дали ще искаш да ги откажеш или пак ще си кажеш, че е ей така и ще си удължиш срока. Ако не успееш да ги махнеш окончателно след уреченият момент, да си знаеш, че имаш проблем с цигарите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен е дошъл момента да посегнеш към нещо по-силно. Започни с трева, или алкохол, все тая, въпроса е да просперираш.
сигурно когато някой от роднините ти даде 5 лева хоп за цигари отиват
F$@k suicide silence!
100% има какво друго да правите,не ми се вярва само да седите и да пушите докато ви омръзне и после чао.И как така не ти харесва да пушиш,но пушиш.Недей вече не е "модерно" да си пушач.
Ма я бе, нямали какво да правят. И аз съм 99, с приятелите ми се разхождаме,смеем,забавлява ме и т.н. Дори по кафенета не ходим, камо ли да пушим. Има толкова неща за правене, тръгнали да ми пушат. Спирай ги, докато е време.
Да взема да ви направа една тема, където да си се фукате, че не ви е скучно или сте много дърти?
Последно редактирано от Chacho : 08-20-2013 на 08:21
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момиче намери си други "приятели" а ако си ти наистина на този аватар (снимка) и като си без цигара в рака изглеждаш добре даже си хубавичка, ама като те представя с цигара в ръка ставаш супер зле. Не че и аз не съм опитвал да дръпна, но е ужасно да видиш красиво и малко момиче (не че съм много голям даже съм малък) да пуши . Не се трови тоест![]()
![]()
Това всеки го разправя недей да лежиш на него. Ако беше толкова просто да се откажат цигарите нямаше половината население да пуши. Проблема е че когато осъзнаеш че ти пречат, обикновено след 5-10г и нагоре вече е доста късно, навика е голям и рядко има хора с достатъчна воля. Смъртта която могат да причинят цигарите е доста тежка и болезнена, ама това надали ще го възприемеш, като пушач ти вече имаш типичното мислене на пушач.
Аз лично предпочитам да се убия с кола, мотор, да падна и да си сцепя главата, отколкото да знам че си купувам здравословните проблеми....
Пределно ми е ясно, че няма смисъл да го пиша това, ама няма какво да правя , та за това. Колкото и да ти изглежда кофти, просто не си дорасла за да разбереш какво ти се говори, нямаш нито опита нито интелектуалния капацитет още, сори ако ти звучи обидно, но е факт.
Временно било,щяла да ги откаже от раз стига да има волята..същата воля с която запали втора цигара,след като първата не ти е харесала ли ..хах
Иначе виждам,че колкото и да ти обясняват колко е вредно за здравето,няма да разбереш и да се замислиш..Поне се замисли как ще се задъхваш от кратка разходка в парка и как като станеш на 25 години ще приличаш на 40 годишна..
Чудно какво ли ще почнеш като и цигарите ти станат скучни..хм
Авторката! Много тъпо парче си май, а? Кво като си 99 ли? Недоразвитите ти дробчета ще станат на това:
И Чачо ти го обясни и много мои близки пушачи също съжаляват за "скуката"...
Едит: И как така като излизам не ми е скучно, въпреки че не пуша, а част от компанията ми пуши?
Не се оправдавай, забутан град и т.н, все ще се намери занимание, нали, а не да станете градските гангстерчета с цигарата в уста, само и само да се правите на модни, скоро и всички бойни спортове ще ги знаете, то е модно всеки втори да пуши, или да е mma боец в фб и т.н и един съвет: не сте модерни . Да си модерен не означава да се водиш по тъпия акъл на другите и грешната им представа за модерност. Слагаш едни хубави дрешки, миеш си зъбите и хоп, модерен си !да не забравя и прическата ! :P
ти си тъпа путка
Тц, браво бе... Айде вземи да помогнеш на майка си, полей цветята, изглади дрехите, а, какво ще кажеш?