.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: Цигари

Повече от фен Аватара на mlf
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щото не си свикнала да пушиш.
    Идеална възможност да ги спреш.
    +

Все още не си "постоянен" пушач .. и затова ти се гади.

Съвет.. тук е момента да ги спреш

Супер фен Аватара на NissaN
    И при мен е така повечето ми приятели пушат,но излизам с тях и не е ми скучно.Те като си купуват цигари аз си взимам бира или Монстър,РедБул и така.А и като излизате едва ли само пушити говорите си и т.н.

Милата ,нямала какво да прави!
    Ами изчисти , напазарувай . Майка ти сигурно се скапва - на работа , пазар , готвене и т.н.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Anito099 Виж мнението
    Да така е, но всички мои приятели пушат ..
    и като излезем няма какво друго да правим .. :/
    нямате какво друго да правите ?!?!?!?!

Мега фен Аватара на Chacho
    пък и моето не е пушене просто ей така от време на време ..
    Намисли си колко време ще е това "от време на време". 2 месеца са засега, кажи си примерно още 3 и край. Като минат 3 месеца виж дали ще искаш да ги откажеш или пак ще си кажеш, че е ей така и ще си удължиш срока. Ако не успееш да ги махнеш окончателно след уреченият момент, да си знаеш, че имаш проблем с цигарите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Според мен е дошъл момента да посегнеш към нещо по-силно. Започни с трева, или алкохол, все тая, въпроса е да просперираш.

Супер фен Аватара на skornex
    и като излезем няма какво друго да правим .. :/
    няма какво да правите и пушите ей така за чалъм (аз съм си пушач но не пуша когато ми е скучно или няма какво да правя ....)
    F$@k suicide silence!

Супер фен Аватара на skornex
    сигурно когато някой от роднините ти даде 5 лева хоп за цигари отиват
    F$@k suicide silence!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Според мен е дошъл момента да посегнеш към нещо по-силно. Започни с трева, или алкохол, все тая, въпроса е да просперираш.
    давайте пудрата захар и пачките

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    давайте пудрата захар и пачките
    и солетите, и солетите!

100% има какво друго да правите,не ми се вярва само да седите и да пушите докато ви омръзне и после чао.И как така не ти харесва да пушиш,но пушиш.Недей вече не е "модерно" да си пушач.

Ма я бе, нямали какво да правят. И аз съм 99, с приятелите ми се разхождаме,смеем,забавлява ме и т.н. Дори по кафенета не ходим, камо ли да пушим. Има толкова неща за правене, тръгнали да ми пушат. Спирай ги, докато е време.

Мега фен Аватара на Chacho
    Да взема да ви направа една тема, където да си се фукате, че не ви е скучно или сте много дърти?
    Последно редактирано от Chacho : 08-20-2013 на 08:21
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Момиче намери си други "приятели" а ако си ти наистина на този аватар (снимка) и като си без цигара в рака изглеждаш добре даже си хубавичка, ама като те представя с цигара в ръка ставаш супер зле. Не че и аз не съм опитвал да дръпна, но е ужасно да видиш красиво и малко момиче (не че съм много голям даже съм малък) да пуши . Не се трови тоест

Мега фен Аватара на draid
    Първоначално искам да благодаря за целия хейт който получих -_-
    И да '99 съм какво от това

всъщност никога не бих се захванала да пуша, но веднъж когато бяхме с една моя приятелка решихме да опитаме, но само от любопитство и не ни хареса. Въпреки това продължихме ..
    Знам, че е вредно, но е и временно
    няма да продължа .. това е просто един кратък период..
    Също така майката на едно моя приятелка е пушила когато е била колкото мен но след това ги отказала имала деца и тн ...
    не е не възможно стига да имаш волята
    И ако и вие бяхте в такъв забутан град като моя и вие щяхте да се чудите какво да правите
    пък и моето не е пушене просто ей така от време на време ..
    Това всеки го разправя недей да лежиш на него. Ако беше толкова просто да се откажат цигарите нямаше половината население да пуши. Проблема е че когато осъзнаеш че ти пречат, обикновено след 5-10г и нагоре вече е доста късно, навика е голям и рядко има хора с достатъчна воля. Смъртта която могат да причинят цигарите е доста тежка и болезнена, ама това надали ще го възприемеш, като пушач ти вече имаш типичното мислене на пушач.

Аз лично предпочитам да се убия с кола, мотор, да падна и да си сцепя главата, отколкото да знам че си купувам здравословните проблеми....

Пределно ми е ясно, че няма смисъл да го пиша това, ама няма какво да правя , та за това. Колкото и да ти изглежда кофти, просто не си дорасла за да разбереш какво ти се говори, нямаш нито опита нито интелектуалния капацитет още, сори ако ти звучи обидно, но е факт.

Временно било,щяла да ги откаже от раз стига да има волята..същата воля с която запали втора цигара,след като първата не ти е харесала ли ..хах
    Иначе виждам,че колкото и да ти обясняват колко е вредно за здравето,няма да разбереш и да се замислиш..Поне се замисли как ще се задъхваш от кратка разходка в парка и как като станеш на 25 години ще приличаш на 40 годишна..

Чудно какво ли ще почнеш като и цигарите ти станат скучни..хм

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    и солетите, и солетите!
    НАЙ-ВЕЧЕ!

Мега фен Аватара на an7raks
    Авторката! Много тъпо парче си май, а? Кво като си 99 ли? Недоразвитите ти дробчета ще станат на това:

И Чачо ти го обясни и много мои близки пушачи също съжаляват за "скуката"...
    Едит: И как така като излизам не ми е скучно, въпреки че не пуша, а част от компанията ми пуши?

Супер фен
    Не се оправдавай, забутан град и т.н, все ще се намери занимание, нали, а не да станете градските гангстерчета с цигарата в уста, само и само да се правите на модни, скоро и всички бойни спортове ще ги знаете, то е модно всеки втори да пуши, или да е mma боец в фб и т.н и един съвет: не сте модерни . Да си модерен не означава да се водиш по тъпия акъл на другите и грешната им представа за модерност. Слагаш едни хубави дрешки, миеш си зъбите и хоп, модерен си ! да не забравя и прическата ! :P

Супер фен Аватара на Cloud9
    :/
    Следва логичния въпрос ако всички приятелки скочат от моста ти какво ще ги последваш,а?!И скучно ви било.Почакайте да пораснете да видите какво е скука.Надявам се баща ти да разбере че пушиш.

wickedbitch
    Guest
    ти си тъпа путка

Цитирай Първоначално написано от wickedbitch Виж мнението
    ти си тъпа путка
    так так.

Тц, браво бе... Айде вземи да помогнеш на майка си, полей цветята, изглади дрехите, а, какво ще кажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си