- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли са ?!
Трудно е ?! Много ли са две години разлика ?За него това е пречка ,.<>Иначе историята е дълга харесвам го от много време и ми се иска да сме нещо повече от приятели.Бяхме заедно на море от спортния лагер в клуба ,в който тренираме а баща му е треньорът ми.На лагера той ме целуна гледаше ме влюбено и по всичко личеше че ме харесва ,а след като ми го призна вече беше много ясно.Според вас двете години ли са пречката ??? HELP
Според мен 2 години нищо не са,едва ли биха представлявали пречка,ако наистина те харесва.Или има друга причина или това е просто оправдание,защото не иска да си му повече от приятелка.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Че аз имам повече разлика между мен и зъбите ми.
n00bs
изобщо не са много..най-малкото момче с което съм ходила е бил 3 години по-голям от мен.Въпросното момче според мен просто си търси оправдание ..
Ani toi ne znae kakvo ispuska ostavi go kakto ti kaza ne znae kakvo ispuska!
Щом си търси толкова плоски извинения , за да не е с теб, значи няма смисъл да напъваш.
maDamn
Ем,да, и все пак 12-14...сладкарницата ще им е тясна ли?
maDamn
Е уж те целунал и признал, че е влюбен в теб пък му били пречка??? Тва не го разбрах. Иначе 2 години ХИЧ не са голяма разлика.
Това даже изобщо не трябва да се нарича разлика.
Явно си му била тръпка просто на въпросния лагер, но нищо повече.
Инак, човек, когато е влюбен - пречки за него няма.
Това с годините са опрадвания само.
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]