.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да мисля ?

Здравейте,не знам дали има такава тема,ако има се извинявам много.Проблема за мен си е сериозничък.Та всъщност има едно момче,което като го видя и стомаха ми се свива.Усмивката и смехът му е уникален,но тъй като разликата в годинките ни е марко големичка и той не миобраща внимание.Той ми е споделял във фб,че ме харесва много,но ще бъде с мен след време ,защото съм малка .Когато съм до него много искам да го прегърна,но не става .Та въпросът ми е дали го харесвам или просто съм се увлякла по него.Или просто съм се привързала към това момче.Много съм объркана.Може ли съвет,ще съм ви благодарна.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ти не знаеш, пък искаш ние да ти кажем... няма как да стане. Ние не можем да знаем какво точно чувстваш.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

М какво чувствам.
    Ще ви кажа.Тъй като не се срещаме много често ми липсва много.Когато то видя и стомаха ми се свива на топка.Когато съм до него не мисля за нищо освен как да съм до него,а когато го видя и когато се усмихне и денят ми се оправя.Когато го прегърна тръпката е уникална.
    Това чувствам.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Ти не знаеш, пък искаш ние да ти кажем... няма как да стане. Ние не можем да знаем какво точно чувстваш.
    + според мен те отрязва по нетолкова болезнен за теб начин

Той на колко е, ти на колко си? Според мен е увлечение и преувеличаваш, има много риби в морето, щом той не ти обръща внимание тогава просто се огледай. Ние нищо не можем да ти кажем, но и аз мисля, че иска да те отреже по-меко.

Как да ти кажем ние дали го харесваш, да не сме теб, ти трябва да решиш.
    И внимавай само като си по-малка да не те излъже и да те използва за 1-2 пъти само, но според мен просто не те харесва.

Колкото до харесването,той ми е споделял,че ме харесва,но би тръгнал с мен чак когато порасна или тоест стана на 18.

е ти на колко си ??? а той??

Аз съм на 14, а той на 25.
    Знам,че е голям,но не знам какво да правя.Объркана съм.

Какво е това чувство ?

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Прекалено голям е. Според мен го харесваш заради външния му вид и това, което изпитваш е физическо привличане, или ти харесват комплиментите, които ти прави и това, че някой те харесва.

Според мен са прекалено много 9 години. Ти като станеш на 18, той вече ще е на 29. Баща ми на 29 като беше имаше 2 деца вече.

Цитирай Първоначално написано от zlatna lqstovica Виж мнението
    Аз съм на 14, а той на 25.
    Знам,че е голям,но не знам какво да правя.Объркана съм.
    Ехеееее, не се занимавай бее изключително е голям за тебе ти си още детее ! аз съм на 19 и 25 годишен ми изглежда дърт;д ти къде си тръгнала...

Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Прекалено голям е. Според мен го харесваш заради външния му вид и това, което изпитваш е физическо привличане, или ти харесват комплиментите, които ти прави и това, че някой те харесва.

Според мен са прекалено много 9 години. Ти като станеш на 18, той вече ще е на 29. Баща ми на 29 като беше имаше 2 деца вече.
    С 11 год е по голям от нея ... ужс ужс

Nem misli6 li 4e e mnogo golqm za teb po-dbre ne se zanimavai ne znae6 kakvi sa mu namereniqta kam teb

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Почни да излизаш с момчета на твойта възраст или такива ,които са 1-2 години по-големи от теб . С тоя нямаш никакъв шанс - нито може да имате бъдеще заедно заради голямата разлика в годините,нито той ще тръгне да се занимава с някое малко момиченце като теб.

И аз съм имала тръпка към момче което е по-голямо от мен с 6 години.. Е харесвах го уж много,, и като го получих се отказах, защото просто не мислим по един и същ начин и това си е пречка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си