И аз имам един такъв приятел от Холандия. Писахме си супер много, той беше на 19, а аз на 15 (сега сме съответно на 20 и 16). И аз си мислех, че съм срещнала момчето на живота си, говорихме си супер много, той ми правеше серенади по скайп Иии той ми казваше как ме харесва и т.н., но аз бях уплашена и горе-долу против връзките с човек, който не бях виждала и му отказах. След известно време пак си писахме, и той ми разказа как си хванал някакво момиче на 16, но после разбрал, че е на 14 и някакви такива драми... иии да, иначе и ние правихме някакви планове как ще отида да уча в Англия и ще се видим и т.н., но знам, че има много време дотогава и просто не си давам големи надежди. Той си има приятелка, аз - все още не, но за 2 години много неща могат да се случат. Та просто ще оставя живота да си тече, а ако един ден имаме възможност да се срещнем - сигурно ще го направим, но ще бъде само като стари приятели.
Иначе и досега отвреме-навреме си пишем по скайп.

Та моя съвет е go for it, изглежда свястно момчето, 4 години не са нищо. Проблема е, че живеете в две различни държави и много ще си липсвате, когато не сте заедно, ти не живееш там, няма как да знаеш със сигурност дали си има приятелка или ако пък тръгнете, дали няма да ти изневерява. Според мен трябва да изчакаш, докато има възможност той или ти да се преместите и да заживеете поне в една държава. Аз на негово място бих дошъл тук, примерно на екскурзия заедно или нещо такова, да се поопознаем на живо.