.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ето нещо весело!

Защо не напишете какви положителни преживявания сте имаше откакто сте във форума?
    Напишете какво ви е зарадвало в близките дни.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    личи си колко положителни изживявания имат хората тук.

Аз от форума нямам позитивни изживявания, даже откровено казано тук си изливам цялата злоба върху всеки глупак. Това ми помага да съм много позитивен човек в истинския живот
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Cloud9
    Веднъж разказах за моите здравословни проблеми и ме обявиха за ненормална. Хаха

Иначе следя форума отдавна,но наскоро се престраших да пиша.Убивам времето и се като чета какво пишат 15-16 годишните се чувствам отново млада, но пък минала през грешките вече и взела си поука.Та ще се радвам ако със съвет съм помогнала дори на един човек.Иначе съм доволна от темата "Всичко за косата" и "бързи отговори на всякакви въпроси" в Козметика и диети, защото там отговарят най-бързо и без заяждане хаха

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Чак пък хубави моменти да съм имала - не мисля. Убивам си времето, когато ми е скучно. Иначе форумчето много си го харесвам, особено раздела за Козметика и Диети и "Фън, фън и пак фън"
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на paradosou
    Напоследък не влизам много често, за писане да не говорим, но си е готин начин за разтоварване, пък и имам поне няколко познанства, на които определено не им липсва потенциал .

Мега фен Аватара на tori
    Забавно ми е да се хиля на хорската простотия, а Контейнера го обожавам. Хората са забавни, помагат когато ти требва нещо и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си