- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тормоз... какво да правя?
Бившия ми ме тормози - пише ми, звъни ми. Аз не му отговарям. Иска да се съберем и ми казва, че щял да ме чака до края на живота си и щял да ме обича вечно и искал да умре. Той вече е е в миналото ми обаче това си е чист тормоз , не искам да имам нищо общо с него , не искам да е в полезрението ми. А той ме заряза на родения ми ден (както написах в предишната тема)!
Даже започна да досажда на приятелките ми и да ги пита за мен!
Какво да правя, за да го накарам да спре?
Като обица на ухото, хах.
Или го изчакай да се умори пред непреклонността ти или помоли някой батка да го респектира.
Спри да му отговаряш и ще му мине. Кажи и на приятелките ти да не му обръщат внимание.
Аз не му отговарямАма той си пише. Помолих го да спре и че аз ако реша ще му се обадя някой ден да се чуем....той каза "добре"...и след един ден пак започна. Непоносимо е...
Намери си друг
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Смени си номера скайп фейсбук и въобще не му отговяряй ...
Просто го игнорирай,не му говори изобщо,продължавай да не вдигаш като ти звънни и твойте приятели да не се занимават с него.Накрая ще видиш,че ще му писне.
Е, не съм чела предната тема и не знам за какво точно иде реч, но като искаш някой да не те занимава тотално - има бутончета "БЛОКИРАЙ". Лесно е!
Не му вдигай,блокирай му обажданията,ако трябва.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Разбирам те авторке не е изобщо приятно и аз съм в същата ситуация бившия ми с който сме разделени от 6 месеца само ми звъни пише ми смс-и да му дигна но просто аз не дигах не му отговарях направи и ти така не му отговаряй се някога ще се откаже
Щом прави така,започни да се държиш гадно с него.
Ще му стане тъпо и ще си помисли "влюбен съм в спомен" и ще се откаже.![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Е аз мисля, че ако се обадиш на оператора, може да блокира номера му и да не те притеснява
Прати му биячи или му пусни няколко куршума в главата и ще ни пишеш от Сливенския затвор (Ако ти дадат ченгетата)
Блокирай го, не му отговаряй, ще му писне.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5