- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса.
Авторке ти сигурна ли си, че му става оная работа ? Питам, защото спомена, че гаджето ти ходи на фитнес, а познавам няколко човека, които от разни химии и инжекции си ебаха майката на патките. На кой не му става, кой не може да разбере кога се празни и т.н. Не знам тоя твоя дали ползва нещо, но си струва да питам
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ами не си стойте на дупетата и само да се питате какво става. Направи нещо по въпроса. Едва ли, ако успееш да го разпалиш някоя вечер ще ти се дръпне и ще ти каже "не, ай другия път ще е".
Възможно ли е той да се притеснява от нещо? Имам една позната, която ходеше с един дето постоянно й отказваше секс, не защото не я желае, а защото се притесняваше и мислеше, че не е добър е леглото! Ако не се притеснява от нищо, връзката ви просто няма бъдеще за мен! Това си е приятелство! Не че секса е най-важното, но пък липсата му създава големи проблеми!
Приятелят ти е А-сексуален,гей или вече не те харесва,но мъж,който отказва секс...6 поредни месеца...не мога да си го представя - айде,да нямаш приятелка,как и да е,но да си по 8 часа на ден с нея и на теория да се обичате...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Според мен тука проблемът е мнооого по-дълбок.
Очевидно с приятеля ти се случва нещо и има някакъв проблем. Възможно е да е на психическа основа ( сериозна съм)
Едва ли ще го накараш да отиде да поговори с някой професионалист, но според мен трябва да бъдеш по-упорита в разговорите. 6 месеца е прекалено дълъг период. Сексът е важна част от една връзка, не казвам, че е най-важното, но определено не може без него.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...