Здравейте !Регистрирах се ,за да пиша за една болна за мен тема.Сигурно ще ви се стори смешно,проблема ми не е толкова сериозен,просто ми писна.На почти 16 съм ,но всички ме мислят за 6-7 клас и често ме бъзикат.Постоянно ми казват,че изглеждам много малка ,повече от набор 99 не ми давали и ме сравняват с различни личности на моите години,които изглеждали много по-големи,а видиш ли и аз съм направо бебе в сравнение с тях.Да ,вярно признавам си имам доста детско излъчване и визия,но какво да направя?Понякога като излизам с приятелки,които са по-малки от мен и като стане въпрос за години и като кажа на 16 всички ме гледат втрещено.Вярно,приятелките ми наистина са много по-развити от мен,но това постоянно натякване ...Писнало ми е,комплексирам се донякъде от това.Имам чувството,че изглеждам в очите на хората като някакво лапе и ми е много обидно като постоянно ми правят коментари за годините.Все пак те не определят всичко.Не знам какво да променя във външноста си,мисля че съм си нормална,но явно не е така.Знам,че сигурно ще кажете,че трябва да се радвам,че ме правят по-млада и да може би след години ще се радвам ако остане така,но на тази възраст е много обидно всеки втори да ти казва,че си малка и да те сравнява.Посъветвайте ме нещо...