Здравейте момиче на 17 съм и съм ацки объркана. Не знам какво се случва с мен. УЖ ходя с едно момче. Той е 2 години по - голям от мен и се разбираме добре но .. не знам дали точно той е правилното момче за мен. Един ден всичко е наред на другия се сдърпаме пак за някоя глупост. И преди няколко часа свърших училище той също е в моето училище. Тръгнахме да се прибираме и по пътя нищо не си говорихме. Приятели ми казват че последно време съм се държала много странно спрямо него. Той правел всичко за да сме си щастливи а аз нищо.. не съм го оценявала и т.н. Честно не знам защо така се получава не го искам да е така. Искам да съм си с него но ми се струва, че нещо все ни куца може и аз да съм причината но ... защо така се получава нямам представа. Понякога когато всичко е наред и изведнъж от пълна глупост става голям скандал. Искам да съм с него но честно казано когато се скараме за нещо ми иде да се развикам и да му кажа ''късаме'' но знам че след това ще съжалявам. Та моля ви ако сте имали подобни моменти да споделите как да се справя защото сам наистина объркана и не знам какво да правя. Благодаря за отделеното време дано сте разбрали нещо от това което исках да напиша.