.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Наистина според мен водим монолог. Всеки си казва неговото си и до там се приключва. И двамата сме се реализирали професионално, учили сме достатъчно, изкарваме достатъчно пари, мисля и че сме си изградили прекрасен дом, но започвам да губя интерес към нея. А изгубя ли го веднъж, трудно ще го върна предполагам.
    Брак НЯМА да сключа поне на този етап и тя е запозната от години с това мое желание! Не е задължително да си бракуван за някого, за да ти върви всичко по мед и масло. Не знам дали се сещате, но голяма част от браковете са сключени по изгода, а не по любов. Имам усещането, че може и в случая да е така, защото й обясних, че ще сключа брак, след като имам поне 1, ако не 2 деца, но не и преди това и тя ми каза, че докато пък не сключи брак няма да забременява. Разбирам, че иска сигурност, но и аз не съм олигофрен и да оставя на улицата бременна жена, а още повече да не се грижа за нея и детето, т.е. да е обезпечена с всичко нужно.
    Последно редактирано от ProvideR : 08-19-2013 на 12:02

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ProvideR Виж мнението
    Не е задължително да си бракуван за някого, за да ти върви всичко по мед и масло.
    Но за някои е задължително да си бракуван, за да имаш дете.
    Може би там ви е проблема.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от ProvideR Виж мнението
    Брак НЯМА да сключа поне на този етап и тя е запозната от години с това мое желание
    Ще бъда кратка!

Жената ти го е казала: докато не сключи брак няма да забременее. Следователно, ако ти не и предложиш - няма смисъл да коментираме повече. Връзката ви е обречена.

п. с. Аз също не бих желала дете без брак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си