- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !!
Здравейте ...Така знам на 14 съм , но досега не съм се целувала с момче и днес се случи... изложих се ... малко се вцепених ... и не знаех как да го направя ... та исках да попитам вероятността да съм се изложила пред момчето голяма ли е и мислите ли , че това ще го накара да си тръгне от мен ? А, ... и последно да попитам с времето научава се да се целуваш добре нали
мн се изложих :XXX
П.С поздрави от Варна и чайката от вън (която не спира да крещи(( ) :P :3
Успокой се. Това ти е била първата целувка, нормално е да се чувстваш, че си се изложила. Не си знаела как става, ще се научиш. Моята НДП беше пила преди първата й целувка и пак мислеше, че се е изложила. Споко т-ва е психика. С времето ще станеш по-добра.![]()
+ това имай предвид, че всеки си има "почерк". Едни се целуват по един начин, други - по друг. На всеки му харесват различни целувки.![]()
Спокойно тва е щото ти е за първи път.И може би само ти си мислиш че си се изложила,а всъщност си се справила много добре.Няма за кво да се притесняваш.
Няма да те зареже заради една целувка, спокойно. :Д А и не мисля, че чак толкова си се изложила.Може и само ти така да си мислиш. И, да, човек се научава с времето, разбира се.![]()
Определено ще те научи,това е чест за тях.![]()
lkkd