.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ !!

Помощ !!

Здравейте ... Така знам на 14 съм , но досега не съм се целувала с момче и днес се случи... изложих се ... малко се вцепених ... и не знаех как да го направя ... та исках да попитам вероятността да съм се изложила пред момчето голяма ли е и мислите ли , че това ще го накара да си тръгне от мен ? А, ... и последно да попитам с времето научава се да се целуваш добре нали мн се изложих :XXX

П.С поздрави от Варна и чайката от вън (която не спира да крещи (( ) :P :3

Успокой се. Това ти е била първата целувка, нормално е да се чувстваш, че си се изложила. Не си знаела как става, ще се научиш. Моята НДП беше пила преди първата й целувка и пак мислеше, че се е изложила. Споко т-ва е психика. С времето ще станеш по-добра.

+ това имай предвид, че всеки си има "почерк". Едни се целуват по един начин, други - по друг. На всеки му харесват различни целувки.

Спокойно тва е щото ти е за първи път.И може би само ти си мислиш че си се изложила,а всъщност си се справила много добре.Няма за кво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Няма да те зареже заради една целувка, спокойно. :Д А и не мисля, че чак толкова си се изложила.Може и само ти така да си мислиш. И, да, човек се научава с времето, разбира се.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PimKie Виж мнението
    + това имай предвид, че всеки си има "почерк". Едни се целуват по един начин, други - по друг. На всеки му харесват различни целувки.
    True that.
    Споко, това са нещата от живота. Не се впрягай толкова. Като излезнеш от пубертета ще се смееш на тези неща.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Light_Dreamer Виж мнението
    Успокой се. Това ти е била първата целувка, нормално е да се чувстваш, че си се изложила. Не си знаела как става, ще се научиш. Моята НДП беше пила преди първата й целувка и пак мислеше, че се е изложила. Споко т-ва е психика. С времето ще станеш по-добра.
    +1
    Той ще те научи.

Определено ще те научи,това е чест за тях.
    lkkd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си