- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се пазите?
Всъщност въпросът ми е отправен основно към хората,които използват презервативи като начин за предпазване.Абсолютно всеки път ли използвате кондом? Понеже с моя приятел се случва да нямаме или примерно да сме твърде разгорещени,за да търсим и просто го вади преди да свърши.Досега не съм имала проблеми по този начин,но напоследък изпитвам известно притеснение,когато го правим без.Освен това искам да попитам момичетата,които са взимали противозачатъчни дали са имали някакви здравословни проблеми или странични ефекти от цялата работа.
За противозачатъчните зависи на колко години си... А колкото до без презерватив, ами не е много сигурен вариант... Най-сигурно със него, но ваше решение![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ние с приятеля ми почти всеки път го правиме без презерватив само 2-3 пъти се е случвало иначе не съм зимала противозачатачни до сега![]()
Ами аз не се притеснявам от болести,и двамата сме ОК.Иначе съм на 19 и съм се замисляла по въпроса с противозачатъчните,но всички ме разубеждават.В интерес на истината не държа да се тъпча с хормони,но пък това изглежда е единствения вариант да се опазя качествено :Д Интересно ми е колко е безопасен вариантът с прекъсване на половия акт,защото имам приятелка,която през живота си точно 2 пъти е използвала презерватив,а не е имало и при нея проблеми..
Играете си с огъня според мен.
Презерватив винаги. Колкото и да съм разгорещена и прочие, винаги бих предпочела сигурността, не ме кефи мисълта на 17 да ми се наложи да дундуркам бебе.
С чесън,светена вода и редовни молитви.
maDamn
Плюс съм си настроила аурата да служи като стена за сперматозоиди.
Ние живеем заедно и мислим за деца затова не използваме.Но до преди година презервативите си бяха задължителни.Аз съм против противозачатъчните.Методъ с изваждането е по-подходящ за дългогодишна връзка при която е двамата са достатъчно зрели да си поемат последствията от евентуална бременност без преди това да правят тема тук относно предекулационната течност.
Всеки път с презерватив, абсолютно всеки! Колкото и да сме разгорещени, на мен също не ми се става родител на 17 години. От две години съм с един партньор и за това време ВЕДНЪЖ ни се е скъсал презерватива.
Като цяло използваме предимно Дюрекс, не знам дали наистина са най-дорбите или просто имат най-добрата реклама, но винаги купувам от тях.
Според мен ,не е много хубаво с противозачатъчни ,но ако стане нещо и това е единственото решение ...ще ползваш
lkkd
Всеки път Дюрекс, въпреки че не съм много доволна.
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
с прекъсване,но сме женени така че и да стане нещо не е проблем
^ Вярно,че шансът е милимунда,ама го има.
maDamn
Противозачатъчни и прекъснат полов актНяма кво да стане ;d
И аз бях като теб в началото на връзката си, ползвахме първите 2-3 месеца кондоми, но имаше случай и без, докато накрая не ги зарязахме и почнахме само без. Никога не съм пила противозачатъчни, и слава богу всичко си е наред. При тоя метод има едно златно правило - пикане и подмиване след всеки ден.