- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се пазите?
Tц, тц, тц...
Пия противозачатъчни (и по други причини) и винаги с презерватив.
Господ ма пази мене
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ползваме презервативи. Моя грижа са и винаги имам.
С презерватив правим само като съм в овулация.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какво против имате по-сигурно прдпазване? Представете си, че кондомът се скъса и проникне сперма! Какво става тогава, ако не си пила противозачатъчни!? Аз пия и противозачатъчни и го правим с презерватив! Мисля, че така е най-сигурно!
Като пиеш противозачатъчни, няма овулация => няма как изобщо да има бебе,ако ще 1 литър семенна течност да се излее в теб. Презервативът ,обачИ, освен забременяване може да предпази и от болести( открих топлата вода де). Може хората затова да се презастраховат![]()
maDamn
Ти преди да знаеш много, що не четеш внимателно? Пия противозачатъчни по други причини ОСНОВНО. Действието на противозачатъчните, освен това, се намалява от
а) тютюнопушене, при мен е в сила
б) пропускане, взимане не в 1 и същи час намалява действието на така или иначе слабите контрацептиви, които пия, с осезаем процент - супер често ги пия в различни часове, случвало се е и да забравям
Затова ще си правя к'вото си преценя![]()
С други думи, понеже си зависима от цигарите и си разсеяна и безотговорна, хем пиеш хапчета и си тровиш организма, хем се тормозите с презервативи. Браво, прави каквото прецениш наистина, щом на приятеля ти му е все тая.
Извинявай, какво?
1. Зависима от цигарите не съм.
2. Разсеяна и безотговорна също не съм. Става въпрос за разлика от порядъка на час и нещо, която обаче е достатъчна. Няма как да си наясно, ако не си пила противозачатъчни обаче.
3. Дали си тровя организма си знам само аз, също както си знам какво е да нямаш цикъл и да имаш куп хормонални проблеми. Нещо, с което, предполагам, също не си наясно.
!!! И не, не мисля, че противозачатъчните са най-доброто решение. Но, опасявам се, единственото на този етап и с наличните средства.
4. Слагането на един презерватив НЕ Е тормозене по мое мнение, за 10 секунди нищо няма да ти стане.
Последно, за какво му е все тая на приятеля ми, че не разбрах? Ако обичаш, мненията си за връзката ми и сексуалния ми живот, за МОИТЕ избори за това, как АЗ да се пазя, запази за себе си и не се изказвай неподготвена.
Всичко хубаво.![]()
Тук отново се водят драматични спорове.![]()
Welcome to the Jungle...
^ То не се е спирало..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Еми не се водят никви спорове, просто не виждам защо някой трябва да ми иска сметка и то едва ли не с тон.![]()
И аз пия противозачатъчни и го правим без. Не виждам смисъл да се ползва презерватив, особено когато си със сериозен партньор. Ако не си сигурна дали твоя не е болен от нещо разбира се,че ще ползвате. Когато приемаш орални контрацептиви, трябва да поемеш отговорността и за точния им прием, иначе изобщо няма смисъл от тях. Другото което е, алкохола намалява действието им, а цигарите могат да доведат до тромбоза. Спрях ги, когато започнах хапчетата, защото в листовката ясно е опоменато какво трябва и какво не, кое е по-добре и кое не е. Хубаво е по-сериозно да се отнасяме към някои неща, въпреки,че риска и избора си е твой.
Аз също съм взимала хапчета, когато бях със сериозен приятел. Тези с по-ниска хормоналност не са чак толкова вредни. Лекарката, която ми ги изписа каза, че са полезни за косата, ноктите и др( не знам колко е вярно) Иначе сега като не пия хапчета винаги използвам презерватив. И все пак бременността не е най- страшното, което може да се случи без защита![]()
Презервативи сме ползвали 2-3 пъти, за разнообразие. Иначе съм на хапчета и IUD
Освен, че не бих пила противозачатъчни, ако нямам здравословен проблем, то и аз не бих се чувствала достатъчно защитена. Филмарка съм, не го отричам. Т'ва с прекъснатият акт ми се е случвало точно два пъти и понеже вече сапоменах, че съм филмарка, ми са т'кова т'ковато от притеснение докато стане време да ми идва. Пък и аз предпочитам капутите от гледна точка на предпазването от нежелани подаръци.
Едит: В България поставят ли се импланти и (ако да) някой чувал ли е отзиви за тях?
Последно редактирано от babity : 08-22-2013 на 12:34