.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на prince
    Винаги и задължително 3 презерватива и една подвързия за момичетата с големи сърца!

Ако си сигурна в партньора си и наистина си сигурна, че и двамата сте здрави, можеш и да прибегнеш до противозачатъчните щом си на 19 Но задължително се консултирай с гинеколог, за да прецените заедно какви да бъдат, защото има голям избор. Плюс това при консултацията той ще може все пак да ти пусне и необходимите изследвания, ако се налага. Аз съм се предпазвала с презерватив, когато нямаме и той просто да не свърша в мен и с противозачатъчни. Не знам другите дами какво ще кажат, но разлика когато е без презерватив определено има, но трябва да си сигурна в човека Успех

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Освен, че не бих пила противозачатъчни, ако нямам здравословен проблем, то и аз не бих се чувствала достатъчно защитена. Филмарка съм, не го отричам. Т'ва с прекъснатият акт ми се е случвало точно два пъти и понеже вече сапоменах, че съм филмарка, ми са т'кова т'ковато от притеснение докато стане време да ми идва. Пък и аз предпочитам капутите от гледна точка на предпазването от нежелани подаръци.

Едит: В България поставят ли се импланти и (ако да) някой чувал ли е отзиви за тях?
    Какви импланти?

И аз съм на хапчета от няколко месеца.Имах и малки хормонални проблеми и реших ,че по-добре да пия противозачатъчни ,отколкото само хапчета, които регулират хормоните. Само на мен ли ми беше странно чувството ,че няма нужда да слагате презерватив и сте си защитени?
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

При нас нещата седят различно и е без , но и вече си зависи от партньора ти.Ако сте дълго време заедно...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какви импланти?
    Подкожни такива, които по неясен (за мен все още) механизъм те предпазват от забременяване за период от 2 години. После губят "давност" и можеш спокойно да си правиш деца или просто да си сложиш нов.

anonymous708973
    Guest
    Подкожни, сиреч операция?
    Ба, спирали и т.н. по-добър вариант ми се виждат.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^спирала на нераждала жена никой уважаващ се гинеколог няма да сложи
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

anonymous708973
    Guest
    Сигурно си права, не съм запозната с метода, само съм чела по диагонал за него преди време

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Подкожни, сиреч операция?
    Ба, спирали и т.н. по-добър вариант ми се виждат.
    Не е операция, в това съм сигурна. Имплант му е името, иначе не би трябвало да е голямо. На коте слагаше такъв имплант един преподавател и се прави с един специален инструмент... Общо взето е все едно да ти направят инжекция, даже съм чувала, че на хората ги слагат на ръката.

Супер фен Аватара на prince
    За едното ебане операции ... Аре малко по-сериозно ..

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не е операция, в това съм сигурна. Имплант му е името, иначе не би трябвало да е голямо. На коте слагаше такъв имплант един преподавател и се прави с един специален инструмент... Общо взето е все едно да ти направят инжекция, даже съм чувала, че на хората ги слагат на ръката.
    Една позната има и поне на мен ми изглежда ужасно. Слага се под кожата на ръката и е отвратително. Освен това наддаде страшно много килограми, може да не е това причината, но със сигурност започна след като и го поставиха преди около година, но поне за сега изглежда, че действа.

Има и IUD, което става и за жени, които до сега не са раждали, не знам каква е разликата, но не е изискване, както при други. Освен това въобще не се усеща че е там.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    От чисто любопитство как разбра че и двамата сте си ок ?
    Ами като се има предвид,че освен него съм спала само с 1 човек и то само с презерватив,а на него съм му първата...предполага се,че сме си ок.Инфекции разни и подобни неща са отделен въпрос,но засега не страдаме и от такива

Повече от фен Аватара на DeHu
    А тия импланти звучат добре на теория,но пък кой знае наистина и те какво точно представляват и какви проблеми могат да навлекат.Всъщност не мисля,че бих се доверила на някой такъв нестандартен метод за предпазване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си