- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се пазите?
Винаги и задължително 3 презерватива и една подвързия за момичетата с големи сърца!
Ако си сигурна в партньора си и наистина си сигурна, че и двамата сте здрави, можеш и да прибегнеш до противозачатъчните щом си на 19Но задължително се консултирай с гинеколог, за да прецените заедно какви да бъдат, защото има голям избор. Плюс това при консултацията той ще може все пак да ти пусне и необходимите изследвания, ако се налага. Аз съм се предпазвала с презерватив, когато нямаме и той просто да не свърша в мен и с противозачатъчни. Не знам другите дами какво ще кажат, но разлика когато е без презерватив определено има, но трябва да си сигурна в човека
Успех
![]()
И аз съм на хапчета от няколко месеца.Имах и малки хормонални проблеми и реших ,че по-добре да пия противозачатъчни ,отколкото само хапчета, които регулират хормоните. Само на мен ли ми беше странно чувството ,че няма нужда да слагате презерватив и сте си защитени?![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
При нас нещата седят различно и е без , но и вече си зависи от партньора ти.Ако сте дълго време заедно...
Подкожни, сиреч операция?
Ба, спирали и т.н. по-добър вариант ми се виждат.
^спирала на нераждала жена никой уважаващ се гинеколог няма да сложи
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Сигурно си права, не съм запозната с метода, само съм чела по диагонал за него преди време![]()
Не е операция, в това съм сигурна. Имплант му е името, иначе не би трябвало да е голямо. На коте слагаше такъв имплант един преподавател и се прави с един специален инструмент... Общо взето е все едно да ти направят инжекция, даже съм чувала, че на хората ги слагат на ръката.
За едното ебане операции ... Аре малко по-сериозно ..
Една позната има и поне на мен ми изглежда ужасно. Слага се под кожата на ръката и е отвратително. Освен това наддаде страшно много килограми, може да не е това причината, но със сигурност започна след като и го поставиха преди около година, но поне за сега изглежда, че действа.
Има и IUD, което става и за жени, които до сега не са раждали, не знам каква е разликата, но не е изискване, както при други. Освен това въобще не се усеща че е там.
А тия импланти звучат добре на теория,но пък кой знае наистина и те какво точно представляват и какви проблеми могат да навлекат.Всъщност не мисля,че бих се доверила на някой такъв нестандартен метод за предпазване