- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сериал като Skins
ЗдравейтеТърся си сериал, подобен на Скинс, да е тъжен и смислен ии с поука, сещате се. Ако е реалистичен също е добре, но давайте предложения ^^
сещам се за 90210 само.. определено е много различен от скинс, но има много тежки моменти и в него, бая съм си поревала.. като цяло е много хубав, препоръчвам![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Оооо, скинс беше много хубав, но сега съм на - The Vampire Diares, Supernatural, Teen Wolf, Pretty Little Liars . Съветвам те да ги почнеш, The Vampire Diares, Supernatural и Teen Wolf са фантастика, но пак си ги има драмите и т.н. Няма да съжаляваш, ако ги почнеш, но Teen Wolf излиза Януари месец, Supernatural и The Vampire Diares са през октомври, а PLL излиза на седмица по 1 епизод
Повярвай, ако си заклет фен на "ПРЕКРАСНИТЕ" сериали всички ще ги харесаш![]()
Казвам ти от човек, който е изгледал всички изброени.. 90210 е много по-добър от малки сладки лъжкини.. МНОГО
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
тихо е, не е по-добър !![]()
Ти сигурно не си го гледал/а дори.. PLL стана толкова скучен в последно време, добре, че е Troian Belissario, та да го гледам все още ..
Albus Dumbledore.
ок
Misfits, не е точно като Скинс, но пак си е интересен. Но Скинс си е класика просто.
^ааа да, на мен ми бяха препоръчали Misfits... Да разбирам, че е хубав, така ли?
Иначе Скинс си е класика първите два сезона, после вече.. :/
Albus Dumbledore.
мии не съм заклет фенединствения сериял, който съм гледала ее Skins, ама много се зарибих и ми се гледат още :д
На това Misfits му гледах трейлъра и ми хареса :д Не знам, сиг ще си изтегля някоя книга![]()
Най-яките сериали са - The Vampire Diares, Supernatural, Teen Wolf, Pretty Little Liars, Skins, но Skins свърши вече, а The Vampire Diares и Supernatural излизат през Октомври месец, а Teen Wolf Януари месец 2014 година, но ако си ги гледаш от началото няма да имаш проблеми с чакането, ако не си маняк като мене да гледаш по 3-4 епизода на вечерЗабравих за PLL, той 1 епизод излиза на 1 седмица, не помня кога излизаше, в сряда или четвъртък ... На мен в сърчицето ми са Supernatural и Teen Wolf
![]()
ще почна някойчее вече септември няма да ме мъчат такива въпроси :х
![]()