.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен

Отново питам .

Какво мислите за секса на 15 ? Имам момичето, само подкрепа ми трябва !

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Подкрепа? От какъв тип по-точно? ^^

Супер фен
    Всякаква Няма да се обяснявам, защото се видя в миналата тема с обясненията какво стане, пишете каквото искате, ще ви разбера . Хайде !
    Последно редактирано от muhatacece : 08-19-2013 на 22:21

Мега фен Аватара на draid
    Ами гледай момичето да получи по-твърда подкрепа, че да не се изложиш. Защо очакваш подкрепа от непознати ?

Супер фен Аватара на Cloud9
    От мен имаш едно положително не.

Супер фен
    Не подкрепа, ами тласък към момичето, или си оставам да чета форумите

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Не подкрепа, ами тласък към момичето, или си оставам да чета форумите
    Май нас двамата никой не подкрепя . Как да те изтласкам към момичето , не те разбирам . Да ти вдъхнем кораж или нещо подобно ?

Ако е така просто го направи, но внимавай че на момичетата им трябва много време . Да мислят. А и е добре да си прочел темата "Обща сексуална култура"
    Последно редактирано от Hemmy : 08-20-2013 на 12:18

Супер фен
    Пф, тебе те разбирам да не те подкрепят, БРАТ НА 12 си !!! И мисли малко повече, под "да ме изтласкат" означава да ме подкрепят и да си го направя, а пък "оставам да чета форумите" е да си остана с недовършена работа още 2-3 годинки

Пф, тебе те разбирам да не те подкрепят, БРАТ НА 12 си !!! И мисли малко повече, под "да ме изтласкат" означава да ме подкрепят и да си го направя, а пък "оставам да чета форумите" е да си остана с недовършена работа още 2-3 годинки
    2-3 брат не чак толкоз. 1-2 така е по-добре, кога ставаш на 16 ? 2013 или 2014. Ако е 2013 сега почвай да ръгаш .

"Дупчи дупчи синеее докато си млад, че като остарееш ще ставаш за ташак-шак,шак ! "

Цитирай Първоначално написано от Hemmy Виж мнението
    2-3 брат не чак толкоз. 1-2 така е по-добре, кога ставаш на 16 ? 2013 или 2014. Ако е 2013 сега почвай да ръгаш .

"Дупчи дупчи синеее докато си млад, че като остарееш ще ставаш за ташак-шак,шак ! "
    МОМЧЕНЦЕ, не те ли е срам вече!Не се спря! Кой да те подкрепя да правиш секс на 12, НОРМАЛЕН ли си ? Вие утре ще питате дали да го направите на 8!!! Това, че сте в пубертета не значи,че трябва да правите секс. Щото айде ще правиш ,ама не дай си Боже стане гафа какво ,ще оставиш момиче на 13 да бъде майка ли !!! Спри се не прави секс НЕДЕЙ!!!!

А до момчето (автора) също мисля, че си малък но ако сте много сигурни и имате обща сексуала култура и не караш момичето, а тя го иска, то давай! АМА УМНАТА!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е давай какво повече да ти кажеме

Ако искате и сте готови, няма какво повече да ви кажем. О, има - прочетете темата за сексуалната култура, за ваше добро е.

Супер фен
    ок, мерси ! може да локнете темата . ще се постарая да мине всичко по план ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Давай! Ако искаш, ще ѝ намажа путката с фосфор, за да виждаш къде да го вкараш в тъмното
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Душичко, то разликата не е особено голяма 12-14 По-добре си стойте и двамата във форумите Рано ви е още

Супер фен Аватара на NissaN
    Ето ти подкрепата.ДЕЙСТВАЙ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си