Здравейте на всички..Искам да споделя и моя проблем..Запознах се с един мъж преди два месеца и първоначално ми хареса на външен вид,красив мъж..аз съм на 17 ,но той е на 36..Това ме спря да опитам с него..той ме намери в социална мрежа и почнахме да си пишем..той настояваше да излезем ,поне за едно питие..аз се съгласих накрая..излязохме..харесахм е се и продължихме да излизаме..връзката ни стана сериозна..аз му бях казала,че искам да опитам с него нещо наистина сериозно,защото отдавна не се бях чувствала по този начин с някого..той ми беше казал,че не иска да си пропилявам младостта,ще отида да уча и по-добре ще е за нас да не влагаме големи чувства,но да продължим да сме заедно..и така до преди няколко дена,когато той спря да ми звъни,аз му звънях той казваше,че има работа в момента и не може да ми обърне внимание,бил много зает и т.н.Вчера също не ме беше търсил и аз го видях на едно заведение с много хора около него,той ме видя и само ми махна..нищо повече..аз му звънях 4 5 пъти той не ми вдигна,след това ми написа,че утре(днес) ще ме потърси..но аз не можех да чакам толкова време ,исках да знам какво стана и го потърсех още в полунощ..той ми каза,че ще е най-добре да спрем да се срещаме,защото съм прекалено малка,а той иска семейство вече и деца..жена до себе си ..аз му казах,че ще порастна ,но искам просто да съм с него,той неговата си знае ..ужасно много го искам,не искам да се разделяме ,супер ми е криво и постоянно плача..моля ви от сърце,дайте ми съвет..какво да направя?