- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми!!!!Моля Ви !!!!
Имаше едно момче,което страшно много харесвах и дори той флиртуваше с мен и си личеше ,че отговаря на чувствата ми ..Обаче после ни пуснаха в почивка за един месец от клуба,в който тренираме и това значи целия август.Мина малко време и разбрах,че той е тръгнал с едно момиче и буквално се разпаднах . Плаках супер много и след това се запознах с друго момче,което се оказа че ме харесва и ми предложи,аз му казах,че ще помисля и си промених статуса във фейсбук на обвързана.Момчето,което харесвах започна да публикува статуси как някой супер много му липсва и аз съвсем се обърках.Отказах на другото момче защото мисля,че още имам чувства .Дори мисля ,че съм влюбена. А после момчето което ме харесва разбра за другото момче и му писа р писал,че ходи с мен а момчето което харесвам се вбеси и го е питал ,,,Тъпанар ,смачкан от къде се взе и как така ходиш с нея ?",.А тва ме обърка още повече и сега не знам нито кво става,нито кво да права.Помогнете моля!
lkkd
Дай си малко време далече и от двамата и си изясни чувствата сама,вместо да ги объркваш и те да те объркват и да се наранявате взаимно и то излишно.След това отиваш при момчето което наистина обичаш и му казваш всичко и се оставяш по течението,след това.
Не мога да му кажа какво чувствам,защото ме е страх от реакцията му,а пък и той още ходи с онова момиче,въпреки,че си личи,че не е нищо сериозно
lkkd
От темата ми станаха ясни следните неща:
1. и двамата са смешници
2. ти си зле
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
1- Хора аз искам помощ от вас , а не да ми казвате,че съм зле. И ако да си зле означава,да си в тъпо и гадно положения,значи да зле съм !!!!
2- С другото момче не ходя и то си го пише в темата
3- Ако смятате да ми пускате злобни коментари,изобщо не пишете
lkkd
Струва ми се, че и ти не знаеш какво точно искаш и какво чувстваш и към двете момчета. Щом като харесваш момчето, от клуба, в който тренираш, тогава защо си тръгнала с друго момче?
Според мен имаш нужда да си "починеш" и от двамата, "събери" си мислите и реши с кого искаш да бъдеш.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-21-2013 на 08:35
Еми тя си го е казала, че не знае какво иска и, че е объркана, не виждам смисъл да я хейтите...
Друг е въпросът, че след като ти не си наясно с чувствата си, ние няма как да ти помогнем. Както бе споменал някой по-нагоре, отдалечи се за известно време и от двамата, за да видиш как ще се почувстваш. Като разбереш към кого имаш чувства, вече ще можеш адекватно да решиш какво да правиш.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Авторке, задай си правилните въпросиИскаш ли да си с някой от двамата? Защо не потърсиш 3-ти вариант ?
Успех!
1-вото момче те харесва .. 1000 про съм сигурна
2-ро .. ти харесваш 1-вото момче, но те обърква факта, че си има гадже и се ядосва, че си "тръгнала" с въпросното 2-ро момче .. ;д и според мен си отдъхни и от 2-мата .. пък като започнеш тренировки всичко ще си излезе на лице.![]()
Просто говори с него...![]()
Misheto_iw rano da si prava
lkkd
Първо разбери какво и към кого чувстваш и тогава мисли с кого да бъдеш.
Ако найсти на те обича както мислиш ще зареже онова момиче