.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Помогнете ми!!!!Моля Ви !!!!

Имаше едно момче,което страшно много харесвах и дори той флиртуваше с мен и си личеше ,че отговаря на чувствата ми ..Обаче после ни пуснаха в почивка за един месец от клуба,в който тренираме и това значи целия август.Мина малко време и разбрах,че той е тръгнал с едно момиче и буквално се разпаднах . Плаках супер много и след това се запознах с друго момче,което се оказа че ме харесва и ми предложи,аз му казах,че ще помисля и си промених статуса във фейсбук на обвързана.Момчето,което харесвах започна да публикува статуси как някой супер много му липсва и аз съвсем се обърках.Отказах на другото момче защото мисля,че още имам чувства .Дори мисля ,че съм влюбена. А после момчето което ме харесва разбра за другото момче и му писа р писал,че ходи с мен а момчето което харесвам се вбеси и го е питал ,,,Тъпанар ,смачкан от къде се взе и как така ходиш с нея ?",.А тва ме обърка още повече и сега не знам нито кво става,нито кво да права.Помогнете моля!
    lkkd

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Дай си малко време далече и от двамата и си изясни чувствата сама,вместо да ги объркваш и те да те объркват и да се наранявате взаимно и то излишно.След това отиваш при момчето което наистина обичаш и му казваш всичко и се оставяш по течението,след това.

Не мога да му кажа какво чувствам,защото ме е страх от реакцията му,а пък и той още ходи с онова момиче,въпреки,че си личи,че не е нищо сериозно
    lkkd

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    От темата ми станаха ясни следните неща:

1. и двамата са смешници
    2. ти си зле
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението

1. и двамата са смешници
    2. ти си зле
    Xaxa, вярно.

Авторке, според мен спри да бъдеш с второто момче, към което нямаш чувства, и кажи на първото момче какво чувстваш към него. :д

1- Хора аз искам помощ от вас , а не да ми казвате,че съм зле. И ако да си зле означава,да си в тъпо и гадно положения,значи да зле съм !!!!
    2- С другото момче не ходя и то си го пише в темата
    3- Ако смятате да ми пускате злобни коментари,изобщо не пишете
    lkkd

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Струва ми се, че и ти не знаеш какво точно искаш и какво чувстваш и към двете момчета. Щом като харесваш момчето, от клуба, в който тренираш, тогава защо си тръгнала с друго момче?
    Според мен имаш нужда да си "починеш" и от двамата, "събери" си мислите и реши с кого искаш да бъдеш.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-21-2013 на 08:35

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Еми тя си го е казала, че не знае какво иска и, че е объркана, не виждам смисъл да я хейтите...
    Друг е въпросът, че след като ти не си наясно с чувствата си, ние няма как да ти помогнем. Както бе споменал някой по-нагоре, отдалечи се за известно време и от двамата, за да видиш как ще се почувстваш. Като разбереш към кого имаш чувства, вече ще можеш адекватно да решиш какво да правиш.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Авторке, задай си правилните въпроси Искаш ли да си с някой от двамата? Защо не потърсиш 3-ти вариант ? Успех!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението

1. и двамата са смешници
    2. ти си зле
    Общо взето да. Отдели се от двамата и измисли с кого искаш да си или просто намери трети човек.

1-вото момче те харесва .. 1000 про съм сигурна
    2-ро .. ти харесваш 1-вото момче, но те обърква факта, че си има гадже и се ядосва, че си "тръгнала" с въпросното 2-ро момче .. ;д и според мен си отдъхни и от 2-мата .. пък като започнеш тренировки всичко ще си излезе на лице.

ladysnow
    Guest
    Просто говори с него...

Misheto_iw rano da si prava
    lkkd

Първо разбери какво и към кого чувстваш и тогава мисли с кого да бъдеш.

Супер фен Аватара на NissaN
    Ако найсти на те обича както мислиш ще зареже онова момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си