.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

шофьорска книжка

Здравейте,
    След 3 месеца ще бъда на 17 години и 9 м. и ще мога да започна шофьорските курсове, но мога ли да взема листовките по- рано например през септември?
    Благодаря предварително.

ще можеш да , аз в момента съм на 17 и 9 месеца карам курсовете , имах до сега 5 -6 кормувания . Инструктора ме заведе някъде на ма*ната си по новата магистрала за Бургас в някво супер забутано място и ми показа къде ще са ми листовките .. как ще стигна до там не знам Още няколко кормувания ще имам , после на листовки и изпити пред КАТ и ДАИ като навърша 18 и си взимам книжката

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от mucinka95 Виж мнението
    ще можеш да , аз в момента съм на 17 и 9 месеца карам курсовете , имах до сега 5 -6 кормувания . Инструктора ме заведе някъде на ма*ната си по новата магистрала за Бургас в някво супер забутано място и ми показа къде ще са ми листовките .. как ще стигна до там не знам Още няколко кормувания ще имам , после на листовки и изпити пред КАТ и ДАИ като навърша 18 и си взимам книжката
    ДАИ-то в Бургас е в на майка си п*тката... пътя там е релефен като лицето на пубер
    за изпитите мисля че можеше да ги взимаш и преди да навършиш 18, но в кат вече гледат и възрастта

ааааа извинявай изобщо не разбрах не мисля че ще може да ги вземеш толкова рано , защото няма да имаш годините

Как искаш да вземеш листовки без да си се записал на курсове ? Записваш се на 17 год. и 9 месеца и тогава ги взимаш, а за кормуването вече искат 18 навършени.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    За къде си се разбързал бе? Навърши си годините и чак тогава се яви. К'во толкова бързате, не мога да ви разбера.

Мерси за всички отговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си