.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Синьо око

Синьо око

Значи преди около 1 месец имах спречкване с един пич. Стана квото стана , окото ми беше цепнато и бая синьо. Мина се толкова време и цепнатото мина и не личи толкова много , но синьото до носа ми остана така и не се маха. Някой да знае как да го премахна ?

Мега фен Аватара на an7raks
    То само ще си изчезне след време, но за да предотвратиш други такива ситуации се насочи към трансплантация на мозък.

Абе пич , не ми се заяждай. Щом се е стигнало до там , значи е трябвало. И аз не съм конфликтна личност , но така стана и това е. Случват се и тея работи. 1 месец и повече минава и не се маха и от седмици стои все едно и също

Мега фен Аватара на an7raks
    Може да идеш на дерматолог да го види. По принцип по лицето много бавно минават синини.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Ами мисля си че то трябва да оттече от само себе си , защото това са били спукани малки кръвоносни съдове, за в момента имаше от козметиката едно като крем с цвета на кожата, май руж се казваше(съжалявам не разбирам много от козметика) - доста добре го прикрива ако искаш това.Но за бъдеще бих ти препоръчал веднага след такова спречкване да си сложиш лед или нещо замразено , по този начин ще си намалиш времето в което ще изглеждаш като ветеран от войната поне на половина.

Добре , ще се ходи на лекар значи. Благодаря все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си