- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Фобия от асансьори? :D
Нямам фобия, ама по-често използвам стълбите, а и е по-полезно. И в тия новите асансьор имам чувството, че ще си изплюя карантията.
n00bs
Бал съм му асансьора от кво да ме е страх, пък по принцип новото поколение сте толкоз технически грамотни, че не е за разправяне. Ако са му на място чаркалъците не може да пропаднеш, ако някой умник е човъркал нещо-да. Взе пак има аварийна спирачка.
Иначе гледам да преживея мизерията в по-старите нищо повече...
имам 2 приятелки, които ги е страх от асансьори, така че спокойно не си само ти![]()
И аз имам познати, които ги е страх от асансьори. Не си само ти. :д И, да, има и по-зле от теб. Мен ме е страх от кучета. :дАбсолютно всякакви, дори и много малки. Така че... :д
Ама аз много добре си знам, че всичко му е наред и че има много малък шанс да заседна, просто ме е страх?! Няма нищо общо колко сме ' грамотни ' относно това, просто си имам фобия. Новото поколение.. ми ти като си от ' старото ' к'во правиш тука, бе?Аман от разбирачи
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Аз откакто заседнах (т.е. тока спря, асансьора тръгна рязко надолу, стана тъмно и абе кошмар направо) в един асансьор и си видях живота на лента, имам голям страх и всеки път, когато се качвам се препотявам по 100 пъти докато не сляза. Имам чувството, че въздуха ще ми свърши, ще падна рязко надолу и не знам си още какви щуротии ми минават през главата
Но все пак се качвам, защото трябва да преодолея този страх.
http://ask.fm/iwwkaa
Мда е и аз имам огромна фобия, когато вляза в асансьора с някой приятел му споменавам, че имам фобия от асансьори и той се смее и аз смеейки се заедно с него, дърпам аварийната спирачка, направо им изскачат очите, а по тениските им се виждат леки ударни вълни предизвикани от сърцето им, незабравима гледка...
е поне разбират защо имам фобия.
![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-24-2013 на 21:23
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
I az bqhh taka, no weche ne chak tolkova kato ima hora s men sam dobre inache .. ;x kato sam sama se kachvam samo kogato mnogo me marzi po stulbite
![]()
А бе за асансьори не знам, но ако някой има страх от секс, би било проблем ...![]()
Живеем на 12-тия етаж и като по-малка ми се беше случило да заседна няколко пъти. Гадното на нашия асансьор е, че когато тръгне отново винаги слиза в мазата и след това се качва нагоре. А долу, в мазата, някой ми беше казал, че вратите не се отварят и никой не ходи там често. Беше мрачно, студено, гадно и след тази случка използвах стълбите около седмица![]()
ооо спокойно не си само ти и аз съм така много ме е страх :X имам една приятелка дето живее в блок на 7 етаж и аз като хода при нея ходя по стълбите само![]()
![]()
![]()
Чак пък фобия нямам, но като вляза в някой много стар и тесен ме е страх да не спре. :Д
Не ми е проблем, качвал съм се във всякакви кочини, половината от които са на възрастта на родителите ми.
Welcome to the Jungle...
Аз като малка, някъде на 4-5 години, имах голям мерак да се качвам на асансьора. Та качих се един път сама и онзи полудя. Тръгна да ме разхожда от 1-вия до 8-мия етаж / блока беше на 8 етажа/ и аз скачам да стигна копчето за спиране ама не го стигам и така. Виках, блъсках, накрая спряха тока и ме извадиха. Оттогава изпадам в ужас като трябва да вляза в асансьор, особено в по-стар. И все се взирам в телефона дали има обхват.![]()
Мен напоследък ме е страх като че ли,особено от по старите асансьори в блоковете,ако чуя някакъв звук ,дори и най малкия,така се панирааам ,всички ме гледат странноГледам да избягвам чисто сама да се качвам в асансьора и да минавам много етажи...ама напоследък усещам ,че е възможно да имам клаустрофобия ,защото като си представя,че засядам в това тясно и малко пространство краката ми омекват :X . Така че..стълбите по често! Хубаво ,че живея в блок без асансьор
![]()
Аз съм с нов асансьор, на който още има найлоново покритие, така че нямам проблеми![]()
И аз съм така! Адски ме е страх, особено когато трябва да слизам ......![]()
на нашия долу на партера вратата му бяха счупили стъклото и се виждаже сичко... оная противотежест която се издига като се спуска кабината и 1 сноп кабелиБахти якото. Иначе си засяда яко ама 19 години го ползвам и съм свикнал
![]()
Не ме е страх, но ми е доста неприятно и се паникьосвам да не се скъса някое въже и да падна рязко надолу.
Иначе от засядане не ми е толкова гадно.
И аз имам фобия от асансьори >.<
Засядала съм само веднъж и ми беше достатъчно за да се наплаша за цял живот.
Имам същия проблем, катеря стълби като луда, миналата година в у§илище ми дадоха клю§ за асансьора, защото бях с патерици, та драпах с патериците по стълбите от страх...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Хубавото от цялата история е, че качването и слизането по стълбите, особено повечко етажи, е добре за мускулите на краката и дупето. Така че продължавай в същия дух!![]()