.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Преди се побърквах от ужас при мисълта да съм в асансьор, камо ли да съм сама вътре. Много рядко се качвах и то с бая голям зор ;д Живеехме винаги на първия етаж и не ми се налагаше, когато обаче преди 3 години се преместихме, налагаше се да го ползвам и едвам свикнах, но сега вече ми е съвсем нормално ;д Преди винаги имах чувството, че някое от въжетата ще се скъса и асансьора ще полети надолу или, че тока ще спре, следователно и асансьора и никога няма да ме открият ;д Иначе и от стълби имам фобия, постоянно си гледам в краката докато слизам, не знам защо. Просто си набивам филмите, че ще се подхлъзна точно накрая или ще стъпя накриво и ще си строша главата на стълбите, фък лоджик ;д

Иначе преди имах някакви сънища, че съм в асансьор и съм вътре и изведнъж не спира на етажа ми, а продължава все по-нагоре и нагоре, а ние сме на пред последния етаж о.О Или, че продължава надолу, надолу ;д Четох, че доста хора сънували подобно нещо, някой тук сънувал ли е такова? ;дд

Supernatural фен ? и the vampire diares ?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Supernatural фен ? и the vampire diares ?
    ноуп ;д само на първото
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си