.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 157
    Мега фен Аватара на OoVasKoO

А аз къде съм в цялата схема хаха

И така, мисля, че това вече наистина е окончателната конфигурация.. но все още мисля..

http://nikem-bg.net/cart/47426p1r115...49025p1rf.html
    Последно редактирано от test1011 : 08-27-2013 на 20:30

Мега фен
    така е по-добре: http://nikem-bg.net/cart/47426p1r444...46911p1rf.html

онова дъно от 222лв. не си заслужава защото е четирифазно като това, което съм включил тук, и не си мисли че B85 са много по-некачествени чипсети (като имаш предвид че са по-добри от H81, които са най-слабите 1150 чипсети), дори въобще няма да усетиш разликата, даже имаш възможност да смениш кутията с по-добра, но по-добре си направи сметката да има поне два такива 120мм вентилатора за отпред и отзад: http://nikem-bg.net/computer-compone...2025S3H3-4-PCI
    Последно редактирано от npp : 08-28-2013 на 11:30

Аз мислех по скоро за нещо такова - http://nikem-bg.net/cart/47426p1r115...46458p1rf.html

Супер фен
    пичага пиши ми на скайпа да ти кажа няколко думи за пс-то ти

Повече от фен Аватара на 8bit
    Не пробутвай тези боклуци.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Не пробутвай тези боклуци.
    intel са мизерници, качили цените тц....тц....тц ,амд форевер

Слабоумни индивиди моля да не пишат в темата ми - коко95 това се отнася най-вече за тебе.. разбирам, че искаш да се похвалиш с ниските си интелектуално способности но тука не е мястото .. първото което е един процесор с 4 ядра на интел най-спокойно бие смешните 8 ядрени на АМД .. с 3 гхз на интел мога да изкарам по високи бенчове от клокнат АМД на 5-6 гхз .. да оставим това, че технологичния им процес по изработката на процесори е остарял... ами това, че само хабят сумати ватове в идъл и аз едва ли не тряя и тока да плащам а тия пумияри от ЕВН продължават да качват цените .. другото което е, че съвсем спокойно мога да си махна стоковия охладител, да си сложа един малък тиган и да си изпържа едно яйце .. в момента съм с АМД и ти говоря от първа ръка а не квото съм чул - недочул от някой по форумите .. единствения + е ниската цена .. тоест да срявняваш москвича на дядо ти със порше 911 .. москвича е стар, бавен и хаби мн бензин.. а поршето гори много малко, има всички екстри и е бързо... и ако ти дадат 100 000 кожи коя кола ще си купиш ? Ай дръж са малко лигльо и недей ми пиши в темата като си нямаш на и представа за кво иде реч .. ако интел бяха мизерници едва ли щяха да държат 75% от световния пазар за процесори

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от test1011 Виж мнението
    Слабоумни индивиди моля да не пишат в темата ми - коко95 това се отнася най-вече за тебе.. разбирам, че искаш да се похвалиш с ниските си интелектуално способности но тука не е мястото .. първото което е един процесор с 4 ядра на интел най-спокойно бие смешните 8 ядрени на АМД .. с 3 гхз на интел мога да изкарам по високи бенчове от клокнат АМД на 5-6 гхз .. да оставим това, че технологичния им процес по изработката на процесори е остарял... ами това, че само хабят сумати ватове в идъл и аз едва ли не тряя и тока да плащам а тия пумияри от ЕВН продължават да качват цените .. другото което е, че съвсем спокойно мога да си махна стоковия охладител, да си сложа един малък тиган и да си изпържа едно яйце .. в момента съм с АМД и ти говоря от първа ръка а не квото съм чул - недочул от някой по форумите .. единствения + е ниската цена .. тоест да срявняваш москвича на дядо ти със порше 911 .. москвича е стар, бавен и хаби мн бензин.. а поршето гори много малко, има всички екстри и е бързо... и ако ти дадат 100 000 кожи коя кола ще си купиш ? Ай дръж са малко лигльо и недей ми пиши в темата като си нямаш на и представа за кво иде реч .. ако интел бяха мизерници едва ли щяха да държат 75% от световния пазар за процесори
    Значи ти си единствения слабоумен, който има правото да пише в темата ?
    Не ми отговаряй, по написаното си личи, че си в цикъл и не мислиш с главата.
    90% твои фантазии и 10% реални факти.

Супер фен
    амд 8350 е по-средата между и5 и и7.Ако амд бяха бавни, едва ли playstation 4(sony) щяха да изберат амд.Даже да не кажа, че амд 8350 ще е дълго време актуален за макс настройки на игрите.За пример ще ти дам crysis 3- изисква за максимум настройки FX-4150 , което е на цена , колкото intel core i3 .Amd fx 8350 е 8% по-добър от i7 2600k
    ----------------------------------
    www.iskampak.com
    Последно редактирано от koko95 : 08-30-2013 на 19:54

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...vs-AMD-FX-8350

Ето ви ФАКТИ, 4 ядрен интел бие 8 ядрен АМД .. ? какви факти искаш папагей ли си папахуй ли си не та знам .. тука не говорим за цена защото бюджета е 1 500 лв. и не виждам смисъла да взема бюджетен процесор който само ще спъва видео картата... а до колкото съм информирам десктоп платформите още доста време ще са актуални ... така, че не ми говори за плейстейшъни и тем подобни шитове .. АМД си стоят с 32нм технология докато интел са с 22нм вече.. искам да ми кажете кое по точно са мои фантазии ? Че 8350 хаби 160 Вата спрямо хасуел-а който хаби 68.. грубо казано 70 вата.. тоест АМД хаби над 2 пъти повече ток.. ? това ли е фантазията ми ? смешници

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...vs-AMD-FX-8350

Ето ви ФАКТИ, 4 ядрен интел бие 8 ядрен АМД .. ? какви факти искаш папагей ли си папахуй ли си не та знам .. тука не говорим за цена защото бюджета е 1 500 лв. и не виждам смисъла да взема бюджетен процесор който само ще спъва видео картата... а до колкото съм информирам десктоп платформите още доста време ще са актуални ... така, че не ми говори за плейстейшъни и тем подобни шитове .. АМД си стоят с 32нм технология докато интел са с 22нм вече.. искам да ми кажете кое по точно са мои фантазии ? Че 8350 хаби 160 Вата спрямо хасуел-а който хаби 68.. грубо казано 70 вата.. тоест АМД хаби над 2 пъти повече ток.. ? това ли е фантазията ми ? смешници
    Ти си едно тъпоглаво и неуко човече, което дори не може да чете.
    4 ядрен с HT не знаеш, какво означава, но тръгнал да пише.
    За парите на I7 се взимат два FX8, сравнявай пак.
    Моят е с 45nm, но мачка всичко под I7 на Интел.

Вземай си два FX8, само, че особен смисъл не виждам като се има в на предвид, че платката ти ще струва колкото двата процесора и няма да останат пари за видео карта.. а до колкото помня някой или всички FX8 нямат вградено видео .. и ко прайм.. ? Къде си видял скъпа геймърска конфигурация с АМД платформа.. ? Е вярно, че има и някой друг заблуден но това е друг въпрос

Скъпи геймърски конфигурации има по една причина-родителите ви плащат и не са наясно, че всъщност купуват боклук.
    За платките не знам, май дъно имаш предвид, но като ти гледам знанията може и за клавиатурата да говориш.
    Май не схващаш, какво ти се казва.
    За двойно повече пари за Интел получаваш 25-30% по-силен процесор, смятай как ви ебат продавачите, защото сте тъпи маймуни.

Не знам кой е маймуната в случая щом ти си с аватара на полумаймуна ... а относно парите с които ще си купувам конфигурацията , аз съм си ги изработил тези пари, работя барман лятото в коктейл бар, ако искаш можеш да дойдеш до Бургас и да видиш. А ти не знам какво разбираш под платка но аз разбирам дънна платка... ти сигурно не казваш кола а казваш моторно превозно средство (МПС) .. ? ти по тая логика щом е по евтино и по яко тряя се вземе, защо не си вземеш едно 900 вата захранване на JNC или Codegen за 15 лева, аз ще си взема 300 вата голд стандард и да видим кой ще изкара по дълго ? Не се ли сещаш, че крайната цена е орязана за сметка на нещо друго като например "качество" или ти май тази дума не си я чувал до сега .. и не разбрах как ще обясниш, че всички гейм конфигурации са с интел.. над 90% от тях .. да оставим това че имат пари (явно ти нямаш и за това си на АМД) .. защо според теб са на интел ? искаш да кажеш, че другите не са наясно а ти си по навътре с нещата нали

Не казвам, че не сте наясно, а че мама и тате работят, за да могат тъпите им деца да харчат парите им за ненужни неща.
    Нали платките съществуват само, защото има компютри, та стана ясно за кое говориш.
    Сигурно като напишеш жици само ти си знаеш, а другите са длъжни да се събразяват с твоите нищожни знания.
    Аз съм с AMD, защото работи по-добре от двойно по-скъпите интелски процесори, трудно е някой като теб да стигне до този извод.

w kakuw smisul rabotii dobre ? w smisul che za nishto ne stawa lli ? benchmarkowete pokazwat drugo.. i az sum s intel w momenta taka che znam za kvo stawa duma.. samo che razlikata mejdu men i teb e che az ne robuwam na marki za razlika ot teb .. az izbiram nai dobroto ne zashtoto mama i tati imat pari a zashtoto moga da si go pozwolq

p.s. nqkoi moderator da mi kirilizira posta zashtoto w momenta pisha ot telefona

Повече от фен Аватара на 8bit

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    +1
    давам петаче за папугай.

Мега фен
    Виж сега, папугая на теория е прав. Нищо не ти казва освен да те соли, но факт е, че интел проц. + дъно струват 2х на амд процесор+дъно.

Сиреч за 550-600 лева взимаш амд машина, която на фабрични настройки е 10-ина процента по-бавна от интелска и7 конфигурация, която иначе ще ти струва 1к. Финтът е, че интелите гърчат амд-тата при бенчмаркове на игри. Т.е. ако бозкаш игрички ти е много по-оферта да вземеш и5 процесор + дъно, които за игри ще са 1:1 с и7-ците. А в немалко игри и5 процесорите ще се справят по-добре и от на фх8350-ката.

Проблемът е, че ако компютърът ти трябва за нещо повече от джиткане на игри, фх8350-ката на амд, която ще ти излезе по-евтино от и5 конфигурация, буквално погазва интелите ако гледаш съотношение цена : производителност.
    От друга страна обаче клокнат и7 е 30+% по-производителен от амд-то.

Демек ако не играеш игри доста сериозно трябва да се замислиш заслужават ли си 400-500 лева отгоре за 20-30% 'по-бърз' процесор. Отделно го има и момента с консумацията на енергия, както и с температурите.

И аз съм решил след месец-два да минавам на фх8350 просто 'щото не ми се дават хиляда лева за процесор с качествено дъно. Предпочитам интелите, не ме кефят гадните дръпнати и не искам да им наливам пари, ама т'ва е положението. Не си заслужава просто.

Мега фен
    все още е така че повечето игри ползват до не повече от 4 ядра, като засега само някои заглавия ползват 6 ядра, но все още няма игри, които ползват 8 или повече

Ами то дори и да използват 8 или повече ядра интел пак ще мачка като излезе техен 8 ядрен.. то мисля, че вече имат някъф xeon но той е за работни станции а не за гейминг... но щом един 4 ядрен интел бие 8 ядрен АМД сами си правете изводите.. а ето ви и една интел машина с и7

интел

Intel i7-3770 - 539 лв.
    GIGABYTE GA-Z77-HD3 - 184 лв.

Общо: 723 лв.

AMD

AMD FX-8350 - 370 лв.
    GB 990XA-UD3 /AMD 990X/AM3+ 181 лв.

Общо 551 лв.

Има разлика от около 170 лв... аз лично бих дал 170 лева като се има в на предвид, че бюджета е сравнително голям и ми трябва най-доброто.. 170 лева за едно 15-20 фпс отгоре си е много добра оферта така, че май излиза, че преебаните сте вие.. стойте си с бюджетните конфигурации .. ваша си работа дали ще дадете някви си 170 лева за най-доброто...

Мега фен
    абсолютно си прави за интелските, но амд са правени за по-ниският ценови клас т.е. за хора, които искат нещо добро, макар и не най-доброто, но за по-малко пари, въпреки всичко дори и за мен продуктите на амд са достатъчно добри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си